stanilabg Публикувано Юни 13, 2017 Report Share Публикувано Юни 13, 2017 Привет!От едно известно време, при вписване в Gmail, той се изобразява в основен HTML код. Превключа го на "стандартен", но остава така до следващото вписване.На снимката се вижда, че "стандартния" е подразбиране, иначе нямаше да пише "Задаване на основния HTML код като изглед по подразбиране". Защо се получава така? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 13, 2017 Report Share Публикувано Юни 13, 2017 За какъв браузър става въпрос? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Юни 13, 2017 Author Report Share Публикувано Юни 13, 2017 Chrome. Win 7. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 13, 2017 Report Share Публикувано Юни 13, 2017 Съмнява ме да си със стара версия, но за всеки случай се увери, че не е така. Ако отваряш пощата през букмарк, да не би в линка да има инструкции да се зарежда базовата версия на пощата? Опитай да кликнеш бутона за показване на стандартната версия от тази страница. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Юни 14, 2017 Author Report Share Публикувано Юни 14, 2017 (Редактиран) Съмнява ме да си със стара версия, но за всеки случай се увери, че не е така. Ако отваряш пощата през букмарк, да не би в линка да има инструкции да се зарежда базовата версия на пощата? Опитай да кликнеш бутона за показване на стандартната версия от тази страница.Прав си, не съм с най новата версия. Омръзва ми да запаметявам настройки, букмаркс и т.н. и после да ги внасям. Със сигурност не съм задавал ръчно през букмарк да зарежда базовата версия. Чрез линка, който си дал се получи работата. Какво следва? Да изтрия букмарка и да създам нов? Edit: Изтрих стария път и създадох нов - оправи се. Редактиран Юни 14, 2017 от stanilabg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост