barbuncela Публикувано Май 31, 2017 Report Share Публикувано Май 31, 2017 Здравейте момчета! Пак съм аз... досадата! Колко може да се вярва на програмата DriverPack? По-старите версии дето се събираха на един DVD диск , ги ползвам и вървят. Но вчера ми донесоха един принтер, ама без драйвери, опитах с диска с DriverPack но не намери драйвери и ми препоръча новия DriverPack_17.7.47 и аз като "по-отворена", вместо да търся драйвери от сайта на производителя, взех, че го изтеглих! Намери драйвери и ги инсталира. Принтера тръгна. Ама гледам , че ми предлагаосем драйвера за update... 4 на чип сета, видео картата, мрежовата карта и... ами не ги помня другите.Не че си падам по ъпдейтите ама... хайде да ги обновя. Добре,че не избрах всичките. Почнах с мрежовата карта,инсталира, инсталацията успешна и...греда! Нета спря. Червен хикс на иконата...хмм...Отварям диспечера, жълта чуденка на мрежовата карта. Върнах старите драйвери, нета си тръгна! Ама смея ли сега след случката да "ъпдейтна" другите ? Не, че ми трябва де...Та...колко може да се вярва на тази програма?Благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Май 31, 2017 Author Report Share Публикувано Май 31, 2017 Е, никой ли не ползва това нещо...? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 31, 2017 Report Share Публикувано Май 31, 2017 Не очаквах, че ще трябва да ти напомням, че не е учтиво да се дава зор. Никой не е залепен за компютъра, за да отговаря максимално бързо на коментари. Лично аз съм използвал DriverPack няколко пъти и си е свършвала работата достатъчно добре. Не сещам за конкретна ситуация, когато да е създавала проблеми, но аз и не съм я използвал в последните 1-2 години. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Май 31, 2017 Author Report Share Публикувано Май 31, 2017 Не очаквах, че ще трябва да ти напомням, че не е учтиво да се дава зор. Никой не е залепен за компютъра, за да отговаря максимално бързо на коментари. Лично аз съм използвал DriverPack няколко пъти и си е свършвала работата достатъчно добре. Не сещам за конкретна ситуация, когато да е създавала проблеми, но аз и не съм я използвал в последните 1-2 години.Съжалявам... не съм имала предвид точно теб! Просто защото доста хора четоха темата... Съжалявам..,Извинявай! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 31, 2017 Report Share Публикувано Май 31, 2017 Не съм казал, че имаше предвид мен. Няма значение дали става въпрос за мен или когото и да било. Просто е леко нахално да се дава зор в такъв кратък период. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
naskobk Публикувано Май 31, 2017 Report Share Публикувано Май 31, 2017 Старите версии на driver pack solution, бяха по чисти без рекламни програмки които се залепват,между другото към драйверите, мисля че до края на 2014г. беше перфектна програма,от 2015г. насам слагат доста излишни програми към основните драйвери които инсталираш и трябва да внимаваш много като инсталираш някоя програма да махаш отметките от излишните такивадопълнителни програмки към основната програма която ти намира driver pack solution зауправление на драйверите за компютъра, просто трябва да си по - внимателна като избираш кои програми да инсталираш към драйверите които ти предлага този пакет от програми. Лека седмица и късмет........ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост