a.v.v. Публикувано Май 12, 2017 Report Share Публикувано Май 12, 2017 Здравейте!От няколко дни насам забелязвам, че през някакъв период от време (25-30 минути) се отварят произволни сайтове, повечето от които биват блокирани от addblocker-а ми като опасни (ползвам AdGuard). Това се случва дори в сайтове, в които няма такъв вид реклами (Youtube например). Няколко пъти сканирах с Malwarebytes и със AdwCleaner, дори и през Safe Mode, успяха да премахнат някакви PUP зарази (прикачвани са логовете), но си остава проблема.Сканирал съм и със Chrome Cleanup Tool, също не намери нищо. Task Organaizer-а също е чист. В момента съм изчерпан от идеи и не знам как да процедирам.Ще съм благодарен, ако ми се окаже помощ.Благодаря предварително!AdwCleanerS4.txtmbamscan.txt Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
petersharky Публикувано Май 12, 2017 Report Share Публикувано Май 12, 2017 Предлагам преглед на Task Sheduler. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 13, 2017 Report Share Публикувано Май 13, 2017 Не си предоставил дненивк от Farbar Recovery Scan Tool, както е описано тук. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
a.v.v. Публикувано Май 13, 2017 Author Report Share Публикувано Май 13, 2017 Оправих се с проблема, върнах Chrome към фабрични настройки и премахнах всички ненужни addon-и. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост