deuce Публикувано Май 2, 2017 Report Share Публикувано Май 2, 2017 Здравейте! Преди няколко дена реших да си пусна компютъра и забелязах, че при цъкане ня някакъв файл на работния плот, компютъра ми забива и трябва да го рестартирам задължително, а днес когато го пуснах даже не ме пусна до работния плот, а ми показва само черен екран. При Safe mode си работи без никакви проблеми. Може ли някой да ми обесни какво точно трябва да правя? Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 3, 2017 Report Share Публикувано Май 3, 2017 Изтегли Autoruns и: 1) разархивирай и стартирай програмата; 2) изчакай да сканира всички местоположения за стартиращи обекти; 3) меню File -> Save... (от падащото меню остави избран .arn за файлов формат); 4) архивирай създадения файл с удобен за теб архиватор и прикрепи архива към коментара си. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deuce Публикувано Юни 12, 2017 Author Report Share Публикувано Юни 12, 2017 Инсталирах програмата, направих това каквото ми беше написано, но без никакъв ефект. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юни 12, 2017 Report Share Публикувано Юни 12, 2017 4) архивирай създадения файл с удобен за теб архиватор и прикрепи архива към коментара си. Не си направил това, което е описано. Идеята на стъпките е да ги изпълниш, за да може да видим информацията от програмата, която те помолихме да инсталираш. След като анализираме тази информация ще ти дадем съвет, който най-вероятно ще има ефект на проблема ти. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deuce Публикувано Юни 12, 2017 Author Report Share Публикувано Юни 12, 2017 https://ufile.io/45vwr Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 12, 2017 Report Share Публикувано Юни 12, 2017 Не искаме архив с изпълнимия файл, а със създадения дневник от програмата. Не мога да разбера кое в инструкциите е неясно. Ако ще ти е по-лесно, използвай Глиф. Дори можеш да поставиш отметки на всички опции. Накрая просто прикрепи архива, който ще се създаде на работния плот. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deuce Публикувано Юни 12, 2017 Author Report Share Публикувано Юни 12, 2017 А така става ли сега?Autoruns64.rar Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 12, 2017 Report Share Публикувано Юни 12, 2017 Повтарям: не ни трябва архив на Autorun64.exe, а на създадения дневник (най-вероятно с името на компютъра ти и разширение .arn). Ако не си създал такъв файл, отново ледвай инструкциите във втория коментар, но ги следвай внимателно този път. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deuce Публикувано Юни 12, 2017 Author Report Share Публикувано Юни 12, 2017 AMD-PC.rar Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 12, 2017 Report Share Публикувано Юни 12, 2017 Махни отметката на GaMccSKQGCTO.lnk и рестартирай. Предполагам, че това ще е достатъчно. В зависимост от това дали ще помогне, ще мислим следващата стъпка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deuce Публикувано Юни 13, 2017 Author Report Share Публикувано Юни 13, 2017 Направих го, но преди да ми зареди работния плот ми става черен екрана и до там... И преди пак така си беше, някой път черен екран, а когато ми зареди работния плот ми забива. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deuce Публикувано Юни 13, 2017 Author Report Share Публикувано Юни 13, 2017 постоянно ми дава черен екран преди да се включи работния плот. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 13, 2017 Report Share Публикувано Юни 13, 2017 Стартирай отново Autoruns и погледни дали обектът, чиято отметка премахна, не е отново с такава, или дали няма друг подобен обект. Ако няма отметка и няма друга подобна опция, премахни отметките на всички обекти от подпрозорците Logon и Services, след което рестартирай. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост