abracadabra Публикувано Април 20, 2017 Report Share Публикувано Април 20, 2017 Излезе ми този прозорец: Да не би да иска да ми променя IP-то? Или някакъв DNS сървър... Какво точно ми предлага? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Април 20, 2017 Report Share Публикувано Април 20, 2017 Предлага ти VPN. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Април 21, 2017 Author Report Share Публикувано Април 21, 2017 Каква ще ми е ползата ако евентуално се възползвам? И изобщо защо се ползва VPN? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Април 21, 2017 Report Share Публикувано Април 21, 2017 VPN Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 21, 2017 Report Share Публикувано Април 21, 2017 В днешно време подобни VPN услуги се използват основно за анонимно сърфиране, но в нашата родна България все още няма особена нужда от такива. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Уди Кълвача Публикувано Април 22, 2017 Report Share Публикувано Април 22, 2017 В днешно време подобни VPN услуги се използват основно за анонимно сърфиране, но в нашата родна България все още няма особена нужда от такива. Освен това трябва да се пребори с DNS теча. Трудно упражнение! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Май 2, 2017 Author Report Share Публикувано Май 2, 2017 Ясно, не държа да съм анонимен. А и скоростта на връзката вероятно ще е и по-слаба. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Май 2, 2017 Report Share Публикувано Май 2, 2017 Естествено, че ще е по-слаба. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост