yordanp Публикувано Април 4, 2017 Report Share Публикувано Април 4, 2017 Здравейте,Една жена ме помоли да и преинсталирам скайпа, защото тръгнала да го обновява и нещо се объркала. Махнах стария скайп и сложих последна версия, но при стартиране ми изписва тази грешка "0xc00001d" и до там. Повторих отново процедурата и пак "apllication error". Компютъра и операционната система са стари Windows XP, да не би скайп вече да не поддържа такава операционна система? Премахвам скайпа по стандартния начин с деинсталатора на windows. От къде може да идва тази грешка и как мога да я премахна? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
petersharky Публикувано Април 4, 2017 Report Share Публикувано Април 4, 2017 Предлагам разчистване на всякакви остатъци от този Skype, рестарт и опит за сваляне на работеща версия за Windows XP чрез вградената функция на ОС - Windows Update. Предлага се Skype for Windows desktop 7.3 (KB2876229) в категорията Optional updates. Ако не се получава от там - проба с тази версия от други места.P.S. За успешен достъп до Windows Update е нужно услугата Automatic Udates да е вкл. на Automatic и стартирана, също и Background Intelligent Transfer Service да е вкл. на Manual и стартирана (от services.msc) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 4, 2017 Report Share Публикувано Април 4, 2017 Тази грешка най-вероятно се дължи на това, че процесорът не поддържа нужните SSE2 инструкции. Какъв точно е процесорът? Възможно е и да се дължи на неинсталирани актуализации, особено Service Pack 3. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Април 4, 2017 Report Share Публикувано Април 4, 2017 Здравейте,Една жена ме помоли да и преинсталирам скайпа, защото тръгнала да го обновява и нещо се объркала. Махнах стария скайп и сложих последна версия, но при стартиране ми изписва тази грешка "0xc00001d" и до там. Повторих отново процедурата и пак "apllication error". Компютъра и операционната система са стари Windows XP, да не би скайп вече да не поддържа такава операционна система? Премахвам скайпа по стандартния начин с деинсталатора на windows. От къде може да идва тази грешка и как мога да я премахна?Ако случайно не си се оправил още: 1.Задължително Windows XP трябва да е SP32. Задължително трябва да е инсталиран Internet Explorer 8 - не че ти трябва де! Инсталацията на скайпа го изисква.3.Ето ти един архив където и двата файла ги има http://dox.bg/files/dw?a=bcfba0451a Никакъв друг скайп не можеш да подкараш с ХР. Пробвана работа! Само дето екстрите на скайп ги няма! Не е възможно обновяване на скайпа под ХР, точно тази грешка излиза. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост