Neda Публикувано Март 19, 2017 Report Share Публикувано Март 19, 2017 Привет, аз съм нов потребител в този форум.Имам нужда от помощ.За нуждите на работата ми е необходима програма, с която да организирам служебните пощи /кореспонденция/ на своите работодатели в Gmail. Кореспонденцията е динамична, на различни теми и с различни партньори. Ще ми се да мога да отнасям съответните писма в досиета или регистри с възможност за отчитане на срокове за отговор. Не знам дали се изразявам правилно. Не знам дали има подобна програма. А може би Gmail има подобни функции. Досега не съм работила с нея и най-вероятно не я използвам ефективно. Ще съм благодарна, ако получа малко помощ и съвети. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Март 20, 2017 Report Share Публикувано Март 20, 2017 Ако е за една пощенска кутия - може и с Gmail + Календара.Ако имате офис пакета на Microsoft, може да ползвате Outlook - създаден е точно за такава работа.Друг вариант е Thunderbird с някоя добавка, например Lightning. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост