Стефан Буров Публикувано Март 10, 2017 Report Share Публикувано Март 10, 2017 Здравейте на всички ! Имам следният проблем: До вчера всичко с лаптопа ми беше добре , докато не започна след като го оставя ( без да съм на него ) и като се върна има около 2-3 мин. делай , или така забива че трябва направо да се изключи. Днес преинсталирах всичко , с познатите ми и проверени линдоус и драйвъри ( винаги съм си с тях и всичко е ок ) , докато и днес не ми се получи същия проблем. Гледах тук там и имаше опътвания къде да се влезе и провери и след проверка и при мен се показаха някой работи за които , ако някой може да даде обяснение как се оправят за да не дава тези грешки ще съм много благодарен ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ExaFlop Публикувано Март 10, 2017 Report Share Публикувано Март 10, 2017 https://www.derekseaman.com/2009/01/windows-7-intel-sataahci-lockups.htmlама като ти гледам писането, ще трябва да го направи някой с повече опит. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Стефан Буров Публикувано Март 11, 2017 Author Report Share Публикувано Март 11, 2017 Просто го написах бързо , защото нямах много време ( все пак се извинявам ) . Ами относно това , което го даде - пробвах да изтегля и направя това но при всички изтеглени ми изписва това.Ако може да ми дадете някой линк с читава такава програма която да изтегля и направя , и по едно изречение на стъпките които трябва да направя? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ExaFlop Публикувано Март 11, 2017 Report Share Публикувано Март 11, 2017 Ами, нормално е - посоченият там SATA драйвър не за твоя контролер. Линкът съм го дал не заради предложения линк към драйвъра, а заради настройката (промяната в регистрите за отстраняване на грешката) на драйвъра.Може да направиш и една проверка на систмните файлове да няма някой счупен - стартирай cmd като администратор. В отворилия се ерен прозорец напишу:sfc /scannowи натисни Enter.Като завърши проверката,, направи една снимка на прозореца и я покажи тук. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Стефан Буров Публикувано Март 11, 2017 Author Report Share Публикувано Март 11, 2017 Ето. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ExaFlop Публикувано Март 11, 2017 Report Share Публикувано Март 11, 2017 Дай точен модел на лаптопа да се види с какъв контролер е. А най-добре дай хардуверния идентификатор на SerialATA контролера:http://www.wikihow.com/Find-Hardware-ID Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Стефан Буров Публикувано Март 11, 2017 Author Report Share Публикувано Март 11, 2017 Lenovo G580. Ето снимкатаPCI\VEN_10DE&DEV_0DE3&SUBSYS_390117AA&REV_A1 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Стефан Буров Публикувано Март 11, 2017 Author Report Share Публикувано Март 11, 2017 Според мен , проблема не е от драйвърите , защото както казах винаги си ги ползвам и всичко е ок. Съмнявам се някой регистри или нещо от този сорт да има , които трябва да се изчистят ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ExaFlop Публикувано Март 11, 2017 Report Share Публикувано Март 11, 2017 И защо показваш видео адаптера? Къде там пише IDE ATA/ATAPI... - разгърни въпросната позиция и отдолу трябва да има SerialATA... ? Дай иддентификатора му. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
juliano52 Публикувано Март 11, 2017 Report Share Публикувано Март 11, 2017 https://www.derekseaman.com/2009/01/windows-7-intel-sataahci-lockups.html ама като ти гледам писането, ще трябва да го направи някой с повече опит. И защо показваш видео адаптера? Къде там пише IDE ATA/ATAPI... - разгърни въпросната позиция и отдолу трябва да има SerialATA... ? Дай иддентификатора му. Ами да,човечецът има само 8-клас май! Здравейте на всички ! Имам следният проблем: До вчера всичко с лаптопа ми беше добре , докато не започна след като го оставя ( без да съм на него ) и като се върна има около 2-3 мин. делай , или така забива че трябва направо да се изключи. Днес преинсталирах всичко , с познатите ми и проверени линдоус и драйвъри ( винаги съм си с тях и всичко е ок ) , докато и днес не ми се получи същия проблем. Гледах тук там и имаше опътвания къде да се влезе и провери и след проверка и при мен се показаха някой работи за които , ако някой може да даде обяснение как се оправят за да не дава тези грешки ще съм много благодарен !Може ли да обясниш пред всички какво означава "линдоус"? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 11, 2017 Report Share Публикувано Март 11, 2017 Стефан Буров, моля, публикувай снимка от конкретната грешка в Event Viewer. Кажи и какъв е твърдият диск. juliano52, учтиво ще те помоля да не се заяждаш безпричинно с други потребители, особено ако нямаш какво да добавиш към дадена тема. Не е продуктивно и — иронично — не говори добре за твоята култура. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
juliano52 Публикувано Март 11, 2017 Report Share Публикувано Март 11, 2017 Да,вярно!Дразнят ме смотльовците! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 11, 2017 Report Share Публикувано Март 11, 2017 И продължаваш... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ExaFlop Публикувано Март 12, 2017 Report Share Публикувано Март 12, 2017 Night_Raven, id9 iaStor (в първия пост) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Стефан Буров Публикувано Март 12, 2017 Author Report Share Публикувано Март 12, 2017 Жулиано драсни ми на лично , че имам идване към Бургас скоро да те запозная с един нов Windows мое производство . А относно сериозната тема , за това ли имаш предвид : . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост