Zibito Публикувано Март 5, 2017 Report Share Публикувано Март 5, 2017 Здравейте, в таск мениджъра ми показваше батерията на колко процента е, но изведнъж изчезна (махнах го по погрешка) как да го добавя отново? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 13, 2017 Report Share Публикувано Март 13, 2017 Сигурен ли си, че е ставало въпрос за Task Manager? Коя операционна система? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Zibito Публикувано Март 19, 2017 Author Report Share Публикувано Март 19, 2017 (Редактиран) Съжалявам за забавиането, на windows 10.. Също така как мога да сменя парола на windows 7 ако съм я забравилл? Благодаря предварително EDIT: Оправих се вече, дали ще можете да ми кажете от къде да изтегля най - новата версия на ATI GRAPHICS 3100, windows 7 home premium 32 bit Редактиран Март 19, 2017 от Zibito Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 19, 2017 Report Share Публикувано Март 19, 2017 От сайта на AMD. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Zibito Публикувано Март 19, 2017 Author Report Share Публикувано Март 19, 2017 Здравейте, не разбрах кое точно да изтегля, потърсих но не намерих, дали ще можеш да ми дадеш някой линк за моя драйвър? Аз видях това, но не можах да намеря как да го изтегля. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 19, 2017 Report Share Публикувано Март 19, 2017 Дадох ти линк към страницата. Не виждаш ли хубавия оранжев бутон „DOWNLOAD“? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост