hjhj Публикувано Февруари 27, 2017 Report Share Публикувано Февруари 27, 2017 Здравейте.ОС: Windows Xp SP3CPU: Intel® Core2 Duo CPU E7200 @ 2.53 2.54Ram: 1.99GB При пускане на компютъра ми показва следните грешки: След което като го изключа се показва това: Ако ми дам Start Windows Normally отново показва грешките.При избор на Safe mode отново показва грешките.При избор на Safe mode with Networking ми зарежда ОС-то.В нормален режим влизам с Last Known Good Configuration...След зареждане на ОС-то всичко е наред, но след няколко минути Интернет спира и се налага рестарт. Понеже компютъра е служебен се налага честа смяна на IP но при опит за отваряне на мрежовите настройки компютъра забива и може да се чака с часове да ги отвори. Има две лан карти: едната вградена а другата външна. И при двете се държи по един и същи начин.Някой имали идея от какво се получава това и как да се оправи? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
hjhj Публикувано Март 2, 2017 Author Report Share Публикувано Март 2, 2017 Проблема е решен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ExaFlop Публикувано Март 3, 2017 Report Share Публикувано Март 3, 2017 Добре би било да споделиш и как. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Март 3, 2017 Report Share Публикувано Март 3, 2017 0х0000..7b излиза, когато в компютъра режима на SATA контролера е грешно настроен - например е бил инсталиран в Compatibility режим, а след това е променен на SATA/ACHI/ENHANCED. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост