jorosystem Публикувано Февруари 18, 2017 Report Share Публикувано Февруари 18, 2017 Здравейте, имам ужасен проблем с IE 10 и IE 11 - в Win 7. Идеята е следната: имам инсталиран/интегриран - заедно с Windows-a Internet Explorer 9, обаче искам да премина към по-новите версии на брузера. Положението е следното: след опит за update/upgrade - от сайта на Microsoft и Windows Update ми дава грешка, че не са изтеглени и инсталирани няколко updates - предварително, след което си ги тегли автоматично, тръгва да се инсталира донякъде новата версия, но инсталацията спира малко преди края и ми изписва грешка, че не може да продължи по-натам... Имам и Firefox, но искам да работя и с Еxplorer-a... Очаквам Вашите предложения за отстраняване на проблема ... Благодаря предварително на всички ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ExaFlop Публикувано Февруари 19, 2017 Report Share Публикувано Февруари 19, 2017 Ако си още с орязания Windows го надстрой с нормална такава стартер. И нещата ще си дойдат на място. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 20, 2017 Report Share Публикувано Февруари 20, 2017 Опитай да извършиш инструкциите от тази страница. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост