barbuncela Публикувано Февруари 15, 2017 Report Share Публикувано Февруари 15, 2017 Здравейте момчета! Ами това е! Наложи се да преинсталирам ХР и при инсталацията на Freemake Video Converter - тази версия си ползвам от дълго време 4.1.9Иска Microsoft .NET Framework 4.5 - по рано искаше версия 3.5. Само че 4.5 не става за ХР! Опитах и с стари версии на Freemake, но със същия резултат.Даже му изсипах всички видове актуализации (не съм им фен) така ме посъветва една страница от Microsoft, 315 бройки!!! Пак иска 4.5! мога ли да го измамя някак това нещо? Благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 15, 2017 Report Share Публикувано Февруари 15, 2017 Не, няма как да я излъжеш. Малко не стана ясно, не намери стари версии, които да изискват .NET Framework 3.5 или и въпросните версии също не работят вече? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Февруари 15, 2017 Author Report Share Публикувано Февруари 15, 2017 Не, няма как да я излъжеш. Малко не стана ясно, не намери стари версии, които да изискват .NET Framework 3.5 или и въпросните версии също не работят вече?Не, и старите версии вече не работят. Всички версии искат 4.5... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
petersharky Публикувано Февруари 15, 2017 Report Share Публикувано Февруари 15, 2017 Даже му изсипах всички видове актуализации (не съм им фен) така ме посъветва една страница от Microsoft, 315 бройки!!!Как му ги изсипа? Пробвай през Security center>Check for the latest updates from Windows update. Ще ти се провери какво имаш инсталирано и ще ти се предложат липсващи актуализации, свързани не само със сигурността. Автоматично се отваря IE дори да не е браузър по подразбиране. Това го направих преди 10-на дни и сработи -с Windows ХР... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Февруари 15, 2017 Author Report Share Публикувано Февруари 15, 2017 Как му ги изсипа? . Ами много лесно става! Като включиш Automatic Updates ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 15, 2017 Report Share Публикувано Февруари 15, 2017 Не, и старите версии вече не работят. Всички версии искат 4.5... Вече? Ако всички версии на програмата изискват версия 4.5 на .NET Framework, как тогава предишни версии са функционирали преди, но вече не? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Февруари 15, 2017 Author Report Share Публикувано Февруари 15, 2017 Вече? Ако всички версии на програмата изискват версия 4.5 на .NET Framework, как тогава предишни версии са функционирали преди, но вече не?Нямам идея! Имах си един инсталационен файл и вървеше, но го изтрих,като мислех, че винаги мога да си го дръпна пак, обаче греда! Получи се това. Но преди малко намерих същата версия 4.1.9.8 само, че от торент и тръгна, без да ми иска нищо повече! Ще си запазя този инсталационен файл.Ако някой го интересува мога да му го дам! п.п. Всички стари версии изтеглени от официалният сайт искат NET Framework 4.5 ,защо е така, нямам никаква идея! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
angelatanas Публикувано Февруари 15, 2017 Report Share Публикувано Февруари 15, 2017 Нямам идея! Имах си един инсталационен файл и вървеше, но го изтрих,като мислех, че винаги мога да си го дръпна пак, обаче греда! Получи се това. Но преди малко намерих същата версия 4.1.9.8 само, че от торент и тръгна, без да ми иска нищо повече! Ще си запазя този инсталационен файл.Ако някой го интересува мога да му го дам! п.п. Всички стари версии изтеглени от официалният сайт искат NET Framework 4.5 ,защо е така, нямам никаква идея!Аз бих искал линка.С версия 4.1.4.8 съм,но имам Net.4,по-късна не можем заради XP-то.Ще ти бъда благодарен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Февруари 15, 2017 Author Report Share Публикувано Февруари 15, 2017 Аз бих искал линка.С версия 4.1.4.8 съм,но имам Net.4,по-късна не можем заради XP-то.Ще ти бъда благодарен. http://dox.bg/files/dw?a=d61abad24d Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост