Jump to content

Какво мислите за кражбата

Препоръчан пост

Съжалявам , че ще ви занимая с това , но поне се надявам да не ме изтриете, както очаквам да направят в БОЛ.БГ

В темата на БОЛ.БГ Как се слагат субтитри в DVD, чрез програмата DVD-lab PRO един от модераторите демонстрира как се преписва (краде от други сайтове).

http://img301.imageshack.us/img301/2678/001sy0.png

Преписано е оттук Как да прибавим НОВИ субтитри на DVD и да подновим менюто!

http://img301.imageshack.us/img301/8571/002jx7.png

Просто искам да чуя и вашето мнение, защото съм сигурен че много хора тук са против такива неща.

Темата в БОЛ БГ ако не я изтрият ще е тук.

В единия урок са 20 скрийншота и в другия също. 19 са 100% еднакви например

http://img301.imageshack.us/img301/1322/003qi7.png

На всичко отгоре на откраднатото е сложен и воден знак на

www.DVDRomania.tk

Вашето мнение е важно за мен . Благодаря.

Редактиран от Pantockrator
Сподели другаде

Не виждам защо да се трие темата. Разделът е затова

Уви, това не е нито първият и няма да бъде последният случай на кражба на чужд труд. Аз самият съм бил обект на това и никак, ама никак не е приятно. За жалост не мисля, че може да се направи нещо по въпроса. Излишно е да споменавам, че съм против, но просто това е неизбежно явление. Кой знае кой материал от настоящия форум е копиран някъде с преписани заслуги.

Сподели другаде

Никой нищо не може да направи :) мога да ти посоча много такива сайтове примерно uroci.net ;> само като се сетя кой е админа...и т.н. в българия никой не знае "ЩО Е ТУЙ АВТОРКОСОТ ПРАВО" :) Просто единственото спасение е слагайте видео туториали/уроци там може да се сложи воден знак някаде :) освен ако не намерят и там няква цака да го махнат :Д
Сподели другаде

[..]Продължавам да мисля, че това което имах впредвид е в полза на ВСИЧКИ, въпреки че не бях прав за преписването.

Още веднъж извинете за недоразумението (ако е възможно :) ).[..]

Оказа се че ти грешиш, но както и да е .... ( минало време е )

а за Авторското право ... и аз правех грешки, но Tragedy ме научи за новините и сега мисля, че си е добре ... :)

Сподели другаде

ДА АЗ СГРИШИХ В СЛУЧАЯ!

Малко са хората които ценят когато някой признае грешката си , но все пак такъв е светът. Какво да се прави.

Иначе аз предлагам темата да си остане и наистина за мен представлява интерес да чуя повече мнения за кражбата на Авторско право. Все повече ще започне да се цени то. Убеден съм. Когато България се пооправи, макар и малко съм сигурен че всеки ще предпочете да даде 30 € НАПРИМЕР , но да спи с чиста съвест.

По въпроса за uroci.net си мисля, че все още хората се възхищават на този сайт, но съм повече от убеден, че истината ще излезе наяве скоро. навремето правех субтитри в СубЮнакс (7-8 не повече) и много кофти ми ставаше като от бързане и желание не съм спял по ден и полувина и накрая някой си изтрие моето име и сложи неговото и ги публикува в други сайтове. Е не знам, може и де не е нещо значително, но е доста показателно.

Бъдете здрави! Стскам палци на Левски довечера въпреки че винаги съм бил и ще си остана ЦеСеКАр

Редактиран от Pantockrator
Сподели другаде