semkajiqta Публикувано Февруари 3, 2017 Report Share Публикувано Февруари 3, 2017 Здравейте, от време на време, когато сърфирам, браузъра ми просто спира да работи, въпреки че има връзка с интернет. На всичките ми отворени страници изписва Aw, snap, something went wrong. Как е възможно ли е да се оправи? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 3, 2017 Report Share Публикувано Февруари 3, 2017 Колко често се появява този проблем? Ако е сравнително често, можеш да опиташ да поработиш с друг браузър, за да установиш дали ще има проблем с него.Ако работиш с по-малко на брой отворени табове има ли проблеми?След като се появи проблемът, рестартираш браузъра или целия компютър?Chrome актуална версия ли е?Какви разширения имаш инсталирани?Операционната система с всички актуализации ли е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
semkajiqta Публикувано Февруари 3, 2017 Author Report Share Публикувано Февруари 3, 2017 Проблема се появява от време на време. Ползвам хрома, защото е най-бърз. Не е от значение дали са много или не чак толкова табове, става от време на време, независимо от количеството им. Като се появява проблема, не става само с рестартиране на браузъра, трябва да рестартирам компютъра. Нямам инсталирани разширения. Хрома е с актуална версия. Операционната система е уиндоус 7, а за него до колкото ми е известно повече ъпдейти няма. Също така, ОС-то ми е пиратско, така че не мога много да го обновявам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Февруари 3, 2017 Report Share Публикувано Февруари 3, 2017 Операционната система е уиндоус 7, а за него до колкото ми е известно повече ъпдейти няма.Ъпдейти има. Просто вече е в част от цикъла на поддръжка, където само поправки и обновления на защитата се правят, но не се вграждат нови функционалности. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Уди Кълвача Публикувано Февруари 3, 2017 Report Share Публикувано Февруари 3, 2017 Операционната система е уиндоус 7, . . . . . Също така, ОС-то ми е пиратско Какво значи "пиратско"? Сложи си оригинално, никой не те спира! Няма никакво ограничение, ползваш си го допотопно след изтекъл пробен период. Аз ли да те уча! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Февруари 4, 2017 Report Share Публикувано Февруари 4, 2017 Забелязал ли си общ признак, като определено отворена страница, която я има в ситуацията, когато крашва.Шанс за подобни страници са с flash съдържание или много JS в тях. Като за начало те съветвам да актуализираш всичкия софтуер, който имаш на компютъра. Тази програма ще ти помогне да го направиш почти автоматично:https://patchmypc.net/download След което актуализирай драйвъри и BIOS. Повечето вендори имат софтуер, който го сваляш и ъпдейтва всичко. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 4, 2017 Report Share Публикувано Февруари 4, 2017 Чак до актуализация на BIOS не мисля, че има нужда да се стига, но ще е добре да се актуализират драйвъри, софтуер и операционната система. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
semkajiqta Публикувано Февруари 5, 2017 Author Report Share Публикувано Февруари 5, 2017 Благодаря ви за помощта! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост