FreeStyle Публикувано Февруари 1, 2017 Report Share Публикувано Февруари 1, 2017 Направи ми впечатление че по време на инсталирания от менпакет с кодеци на компютъра ми K-Lite Mega Codec Pack 12.8.5,ми излязоха няколко съобщения, че тази програмата се затруднява по времена инсталирането си от други стари или счупени кодеци останали в оперативната ми система !Един от тези кодеци който трябва да премахна успях да запиша като информация за пренасочване в Registry Editor:B9E4BB3D-B338-AOF5-F091475FAB9FТака че въпросът ми е как да успея да се освободя от тези вредни остатъци в оперативната ми система !? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 1, 2017 Report Share Публикувано Февруари 1, 2017 С риск да останеш недоволен, ще спомена, че можеш да използваш Codec Tweak Tool (който е част от пакета с кодеци), за да направиш проверка за повредени/проблеми с кодеци. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
FreeStyle Публикувано Февруари 1, 2017 Author Report Share Публикувано Февруари 1, 2017 С риск да останеш недоволен, ще спомена, че можеш да използваш Codec Tweak Tool (който е част от пакета с кодеци), за да направиш проверка за повредени/проблеми с кодеци. Благодаря ви за насоката,ама как да направя тази проверка като <не знам как> ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 1, 2017 Report Share Публикувано Февруари 1, 2017 Моя грешка. Забравих, че средностатистическият българин мрази да прави опити да си реши проблемите сам, а чака на готово.Наистина е крайно трудно да стартираш инструмента и да кликнеш Fixes, след което Apply & Close.Нужни са съвсем базови познания по английски, мъничко логика и (разбира се) желание. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
FreeStyle Публикувано Февруари 1, 2017 Author Report Share Публикувано Февруари 1, 2017 Моя грешка. Забравих, че средностатистическият българин мрази да прави опити да си реши проблемите сам, а чака на готово.Наистина е крайно трудно да стартираш инструмента и да кликнеш Fixes, след което Apply & Close.Нужни са съвсем базови познания по английски, мъничко логика и (разбира се) желание.Ще ме извините , но за неща които са ми непознати не смея да проявявам "самоинциатива" !Сега след като отворих FIXIES, да оставя ли нещата така както са или да добавя "чавки" и нанякой други ПОЗИЦИИ преди да натисна бутона - APPLY&CLOSE !? http://forum.skynomad.net/gallery/albums/userpics/ScreenShot_20170201171753.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 1, 2017 Report Share Публикувано Февруари 1, 2017 Първите две отметки са достатъчни. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
FreeStyle Публикувано Февруари 1, 2017 Author Report Share Публикувано Февруари 1, 2017 Първите две отметки са достатъчни.Благодаря ви ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост