Marieta Guncheva Публикувано Януари 25, 2017 Report Share Публикувано Януари 25, 2017 Здравейте, оказа се, че не си помня паролата в скайп, а още по лошо, за да я възстановя ми трябва адреса, с който съм се регистрирала, но беше толкова отдавна, че нямам никаква идея. Мога ли от някъде да разбера, с кой адрес ми е направена регистрацията? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Януари 26, 2017 Report Share Публикувано Януари 26, 2017 Здравейте, оказа се, че не си помня паролата в скайп, а още по лошо, за да я възстановя ми трябва адреса, с който съм се регистрирала, но беше толкова отдавна, че нямам никаква идея. Мога ли от някъде да разбера, с кой адрес ми е направена регистрацията?Като започнеш процедурата по възстановяване на паролата, стъпка по стъпка,(може да се използва освен емайла,така също и потребителското име) в един момент ти показва част от елктроната поща Пример: Ако пощата е например zahar4e@abv.bg ще ти се покаже така : z*****e@abv.bg като подсещане! Ако се сетиш коя е-добре! В противен случай няма начин да я въстановиш! Поне аз не знам! Може да опиташ тази програма http://www.download.bg/index.php?cls=program&mtd=default&id=497749 Но когато е в ТРИАЛ Версия ще ти активира скайпа, но няма да ти изпише паролата! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Marieta Guncheva Публикувано Януари 26, 2017 Author Report Share Публикувано Януари 26, 2017 Благодаря, но в процеса на възстановяване никъде не ми дава част от мейла Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Януари 26, 2017 Report Share Публикувано Януари 26, 2017 Влизаш от тука https://login.skype.com/account/password-reset-request пишеш си името в скайпа.На втората страница натискаш "влизане"На третата страница "Забравена парола"На четвъртата избираш "Забравих си паролата" и "Напред"На петата страница пишеш буквите които се показват. "Напред"На шестата ще си видиш част от ектроният адрес с който си регистрирала скайпа Ако нищо не ти говори избери "Нямам нито едно от тези" "Напред"И на седмата страница даваш някакъв адрес за контакт! Успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост