georgi711220 Публикувано Януари 24, 2017 Report Share Публикувано Януари 24, 2017 Здрасти!Трябва ли да се сменя термопастата на Северния мост?Никога не съм я сменял, и май отгоре радиаторчето грее. Само но процесора съм сменял. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Януари 25, 2017 Report Share Публикувано Януари 25, 2017 Здрасти!Трябва ли да се сменя термопастата на Северния мост?Никога не съм я сменял, и май отгоре радиаторчето грее. Само но процесора съм сменял.Ами то радиатора е за това! За да е топъл! И дали изобщо има термопаста или лепенка? Каква е дънната платка- снимка, модел?Не сме гадатели! Каква е причината за да мислиш, че чипсета грее прекалено? Каква е температурата? Дай някаква информация?Например от Aida ! Нещо влошило ли се е в работата на компютъра? Какво? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
georgi711220 Публикувано Януари 25, 2017 Author Report Share Публикувано Януари 25, 2017 Ами то радиатора е за това! За да е топъл! И дали изобщо има термопаста или лепенка? Каква е дънната платка- снимка, модел?Не сме гадатели! Каква е причината за да мислиш, че чипсета грее прекалено? Каква е температурата? Дай някаква информация?Например от Aida ! Нещо влошило ли се е в работата на компютъра? Какво? Дънната платна е IBM всъщност, това е стар компютър Think Centre S50, чипсета е i865P/PE/G/i848PТова е стария ми компютър, ползва се от родителите ми, само за фейсбук и четене на пресата, с ХР е и 2 гигабаайта Рам, но ми се струва, че като поработи час и вентилаторите повечето време въртят все на бързи обороти, не смогват да охлаждат, а в стаята не е прекалено топло. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Януари 25, 2017 Report Share Публикувано Януари 25, 2017 Изтегли aida64 инсталирай я на компютъра. Отиди в менюто Report, от падащото меню избери Report Wizart > Next > Next > Finish без да променяш нищо!Изчакай да завърши процедурата. Запиши файла някъде в компютъра, след това го компресирай с някакъв архиватор и получения архив,го прикачи към следващият си коментар! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост