angel4e_f Публикувано Януари 22, 2017 Report Share Публикувано Януари 22, 2017 Здравейте!Купих си нов лаптоп с инсталиран Windows 10. Месец по - късно при изключване на лаптопа ми показа 3 опции- заспиване, актуализиране и излизане и актуализиране и заспиване. Изход само нямаше. Избрах втората- актуализиране и изход , започна да си зарежда нещо до 100 процента доста бавничко и след това се изключи. Включих го и след надписа добре дошли, се появи черен екран със съобщение подготовка за инсталиране на персонално уеб пространство и си стоя така повече от 30 мин. Помислих, че е забило нещо изключих от копчето и пак включих. Същата работа само че с надпис на черния екран инсталиране на персоналните настройки - актуализация на работния плот на windows. Пак чакане.... и изписа че програмата не отговаря. Изключих пак и включих от копчето е вече на черния екран нямаше нищо. Нито изписва нито зарежда нещо. Какво мога да направя? Ще съм благодарна, ако някой ми даде съвет! Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozzy Публикувано Януари 22, 2017 Report Share Публикувано Януари 22, 2017 Здравейте!Купих си нов лаптоп с инсталиран Windows 10. Месец по - късно при изключване на лаптопа ми показа 3 опции- заспиване, актуализиране и излизане и актуализиране и заспиване. Изход само нямаше. Избрах втората- актуализиране и изход , започна да си зарежда нещо до 100 процента доста бавничко и след това се изключи. Включих го и след надписа добре дошли, се появи черен екран със съобщение подготовка за инсталиране на персонално уеб пространство и си стоя така повече от 30 мин. Помислих, че е забило нещо изключих от копчето и пак включих. Същата работа само че с надпис на черния екран инсталиране на персоналните настройки - актуализация на работния плот на windows. Пак чакане.... и изписа че програмата не отговаря. Изключих пак и включих от копчето е вече на черния екран нямаше нищо. Нито изписва нито зарежда нещо. Какво мога да направя? Ще съм благодарна, ако някой ми даде съвет! Благодаря предварително!Първо провери хард диска да не ти се е прецакал.http://www.hdsentinel.com/ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Януари 22, 2017 Report Share Публикувано Януари 22, 2017 Първо провери хард диска да не ти се е прецакал.http://www.hdsentinel.com/По скоро да опита с жив диск, от сорта на Hiren’s BootCD , няма как да влезе в компа! Или с помощта на инсталационен диск да влезе в Safe mode и да опита да възтанови системата , до по задна дата! Честно казано,не вярвам харда да е отишъл!? По скоро нещо се е затлачило... С инсталационен диск може да опита и да оправи Boot сектора! п.п. Ако компа е нов, значи е в гаранция, и може би най-добрия вариант е гаранциония сервиз! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozzy Публикувано Януари 22, 2017 Report Share Публикувано Януари 22, 2017 По скоро да опита с жив диск, от сорта на Hiren’s BootCD , няма как да влезе в компа! Или с помощта на инсталационен диск да влезе в Safe mode и да опита да възтанови системата , до по задна дата! Честно казано,не вярвам харда да е отишъл!? По скоро нещо се е затлачило... С инсталационен диск може да опита и да оправи Boot сектора! п.п. Ако компа е нов, значи е в гаранция, и може би най-добрия вариант е гаранциония сервиз!Да, то по друг начин няма как да стане. Или Live диск или от бутваща флашка. Другия вариант е да извади диска и на друг компютър да провери показанията. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Януари 22, 2017 Report Share Публикувано Януари 22, 2017 Другия вариант е да извади диска и на друг компютър да провери показанията.Ако е в гаранция...не го препоръчвам! А и не знам каква подготовка има потребителя. Иначе, нали се сещаш как може да омаже всичко!? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
angel4e_f Публикувано Януари 22, 2017 Author Report Share Публикувано Януари 22, 2017 Благодаря Ви! Ще се възползвам от гаранцията на лаптопа ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozzy Публикувано Януари 22, 2017 Report Share Публикувано Януари 22, 2017 Благодаря Ви! Ще се възползвам от гаранцията на лаптопа ! При положение, че е в гаранция няма съмнение, че така е най-добре. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
angel4e_f Публикувано Януари 28, 2017 Author Report Share Публикувано Януари 28, 2017 За съжаление се оказа, че причината е в хард диска. Отиваш купуваш нещо с надеждата да е качествено и след месец проблемите започват. Какво е това производство и какви са тези боклуци дето се продават не знам. Изключително съм възмутена...сега лаптопа отпътува за гаранционен сервиз, а какво ще ми върнат и колко ще изкара не знам.Само да спомена, че преди 11 г. си купих лаптоп fujitsu siemens и още работи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост