Gala80 Публикувано Януари 9, 2017 Report Share Публикувано Януари 9, 2017 Здравейте,преди 1 месец подарих на баща ми лаптоп Hp 255 G4 Notebook,но се оказа че не работи добре въобще..Много бавно се стартира,после да пусна браузъра отнема пак доста време,много съм разочарована..Системата е Windows 10- 64bits, 4GB Ram,amd e1 apu with Radeon R2 Graphics 1,40Ghz ,..Много ще съм благодарна да ми помогнете Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 11, 2017 Report Share Публикувано Януари 11, 2017 Дай малко по-подробна информация. Можеш да използваш Глиф. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Gala80 Публикувано Януари 11, 2017 Author Report Share Публикувано Януари 11, 2017 Надявам се да съм го направила добре ..hp 255 g4.11.01_15.58.zip Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 12, 2017 Report Share Публикувано Януари 12, 2017 Като цяло не можеш да очакваш някакви чудеса що се отнася до скорости, защото системата е със стандартен и бавен твърд диск (не SSD), а и процесорът не е бърз. И все пак, няма да е лоша идея да се деинсталира всякакъв ненужен софтуер. Добро начало според мен ще е да премахнеш всичкия софтуер на HP и McAfee, който имаш инсталиран, освен ако не си напълно сигурна, че го използваш. Можеш да се спреш на доста по-смислена антивирусна от тази на McAfee. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Gala80 Публикувано Януари 12, 2017 Author Report Share Публикувано Януари 12, 2017 Аз чудеса не съм очаквала,но това което виждам в момента не е нормално..Незнам дали се дължи на някой вирус,но да го включиш и да чакаш 1 мин да зареди,после още толкова да ти излезне браузъра..Кой софтуер да махна на HP ,снимката съм отбелязала само с зеленото или червеното също?? За McAfee LiveSafe съм си платила за 2 години,но ако ми предложиш някоя друга безплатна анти вирусна,ще изтрия и него.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 12, 2017 Report Share Публикувано Януари 12, 2017 Една минута за зареждане на операционна система на лаптоп с бавни твърд диск и процесор ми се вижда напълно нормално. Всичкият софтуер на HP ми се вижда ненужен. Това за плащането за McAfee звучи болезнено. Всяка известна безплатна антивирусна я намирам за по-добър заместител: Windows Defender, avast! Free Antivirus, AVG AntiVirus Free (собственост на avast!), Avira Free Antivirus. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ExaFlop Публикувано Януари 13, 2017 Report Share Публикувано Януари 13, 2017 Повече от нормално е времето от 1 минута за зареждане от HDD. Можеш спокойно да деинсталираш всичко от HP, без HP wireless button driver. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост