stanilabg Публикувано Януари 4, 2017 Report Share Публикувано Януари 4, 2017 Привет!Ситуацията е следната:Имам профил в един чешки тракер, където за това, че сийдваш, получаваш "сийд точки". Броя на точките зависи от средната скорост с която ъплоудваш даден торент (мин. 1 час). Например:0 - 5kB/s => без точки 5 - 10kB/s => 1 точки10 - 20kB/s => 2 точки 20 - 30kB/s => 5 точки 30 - 40kB/s => 8 точки40 - 50kB/s => 11 точки50kB/s и повече => 14 точки и т.н. За тези точки можеш например да си продължиш/активираш профила за определено време и др. Интересува ме, как мога сам да си контролирам, дали получавам точния брой точки? Т.е. как да разбера, кой торент, колко време се е ъплоудвал и с каква средна скорост? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Myself Публикувано Януари 4, 2017 Report Share Публикувано Януари 4, 2017 Специално uTorrent си има функция за това.Програмата е разделена на две хоризонтални полета.В горното поле са торентите които се свалят и сийдват( ъплоудват).В долното поле има бутонче < информация>.Там пише това което те интересува. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Януари 4, 2017 Author Report Share Публикувано Януари 4, 2017 Там има само средна скорост - но дали се отнася за деня, последния час, или по принцип за цялото време на ъплоуд, как да разбера? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост