IVAN Публикувано Януари 3, 2017 Report Share Публикувано Януари 3, 2017 Добре, можеш ли да се логнеш от нормалноя Chrome(с нужното тикче в сайта) и да рестартираш компютъра, да видиш дали ще си логнат и след това. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Януари 3, 2017 Author Report Share Публикувано Януари 3, 2017 Значи, на нормално инсталирания ме вписва автоматично. Портативния (дори обновен), иска на ново вписване. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Януари 3, 2017 Report Share Публикувано Януари 3, 2017 chrome://settings/content -> Би ли направил снимка какво ти показва. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nike123 Публикувано Януари 3, 2017 Report Share Публикувано Януари 3, 2017 LastPass разширението има възможност да те логва автоматично (въвежда име/мейл + паролата), но не знам дали ще работи на портативката. От теб ще се иска само да чекнеш каптчата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Януари 3, 2017 Author Report Share Публикувано Януари 3, 2017 chrome://settings/content -> Би ли направил снимка какво ти показва.Коя по точно информация те интересува, че скрола хваща само големия прозорец.LastPass разширението има възможност да те логва автоматично (въвежда име/мейл + паролата), но не знам дали ще работи на портативката. От теб ще се иска само да чекнеш каптчата.То и сега така правя. :-) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Януари 3, 2017 Report Share Публикувано Януари 3, 2017 Коя по точно информация те интересува, че скрола хваща само големия прозорец.То и сега така правя. :-) Първия абзац за кукитата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Януари 3, 2017 Author Report Share Публикувано Януари 3, 2017 1) Портативната. 2) Нормалната. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Януари 3, 2017 Report Share Публикувано Януари 3, 2017 Така и трябва да са. Проблема се вижда, че от Портативната, но ще ми е трудно да хвана причината, която го прави(ще е регистър или някоя настройка). Съветвам те да пишеш във форума на портативния софтуер и да намерят решение, евентуално. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Януари 4, 2017 Author Report Share Публикувано Януари 4, 2017 Между другото, има още едно нещо, което ми прави впечатление. Когато затворя браузъра с няколко отворени карти, и след което го отворя, автоматично се зарежда само тази карта, която съм гледал последно. Другите трябва да кликнеш на тях, че да започнат да се зареждат.Това, отново го прави само портативната. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост