stanilabg Публикувано Декември 29, 2016 Report Share Публикувано Декември 29, 2016 Привет!Почти съм сигурен с отговора, но все пак да задам въпроса си.Има ли начин да се прескочи/заобиколи този вид охрана?Имам профил в един торент тракер, при който със всяко вписване, ме тормозят с тази глупост. Знам, че се преминава с няколко клика, но ме дразни. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Декември 29, 2016 Report Share Публикувано Декември 29, 2016 Няма как да се прескочи, но постави тикчето да си постоянно логнат и така в "бисквитките" ще се пази сесията ти. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Декември 30, 2016 Author Report Share Публикувано Декември 30, 2016 Пробвал съм, но след като затворя страницата, се минава по същия път. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Декември 30, 2016 Report Share Публикувано Декември 30, 2016 Кой браузър и какви добавки/адони имаш? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Декември 30, 2016 Author Report Share Публикувано Декември 30, 2016 Chrome Verzia 49.0.2623.87 + Speed Dial [FVD]. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Декември 31, 2016 Report Share Публикувано Декември 31, 2016 Като за начало обнови до последна версия.Задал ли си като излезнеш от хром да ти чисти историята и бизквитките автоматично? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Декември 31, 2016 Author Report Share Публикувано Декември 31, 2016 (Редактиран) Задал ли си като излезнеш от хром да ти чисти историята и бизквитките автоматично?По принцип всичко ми е по подразбиране.Къде да намеря дадените настройки? П.П. Прави впечатление, че трябва да се впиша само ако рестартирам (изключа-включа) компютъра. При затваряне на браузъра/картата, се вписва автоматично. Редактиран Декември 31, 2016 от stanilabg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Януари 3, 2017 Report Share Публикувано Януари 3, 2017 Използвай:https://forums.softvisia.com/index.php/topic/17884-%D0%B3%D0%BB%D0%B8%D1%84-glyph-%D0%B8%D0%BD%D1%81%D1%82%D1%80%D1%83%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82-%D0%B7%D0%B0-%D1%81%D1%8A%D0%B1%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B8%D0%BD%D1%84%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F/ И подай информация кои са стартичащите се процеси, когато се пусне компа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Януари 3, 2017 Author Report Share Публикувано Януари 3, 2017 Заповядай.MEMORY_DMP_Stemcor_03.01_12.00.7zLogs_Stemcor_03.01_11.59.zip Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Януари 3, 2017 Report Share Публикувано Януари 3, 2017 Видях, че имаш и Portable версия на Chrome, коя ползваш за логване в този сайт - нормално инсталирана или portable?Пробвал ли си с друг браузър, примерно Firefox, дали се появява този проблем? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Януари 3, 2017 Author Report Share Публикувано Януари 3, 2017 Аз използвам портативната, тъй като съм временно тук и не искам да се бъркам в нещата на другия. Знам, че не е актуална (то май официална портативна не съществува, това е от http://portableapps.com/).Не съм пробвал с друг браузър. Днес ще го сторя. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Януари 3, 2017 Report Share Публикувано Януари 3, 2017 Портативната е зареждаш от флашка или от определена папка на един и същи компютър? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Януари 3, 2017 Author Report Share Публикувано Януари 3, 2017 Ей затова не обичам да обновявам - изчезнаха ми любимите отметки от Speed dial. А нямах бекъп.Портативната е зареждаш от флашка или от определена папка на един и същи компютър?Зареждам я от външен хард диск. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Януари 3, 2017 Report Share Публикувано Януари 3, 2017 Всеки път ли буквата дяла на външния диск е еднаква?Питам, тъй като предполагам, че е различна и затова Portable версията не и сработват част от функционалностите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Януари 3, 2017 Author Report Share Публикувано Януари 3, 2017 Да, всеки път е еднаква.П.П. За късмет имах копирана старата версия на Хром на друго място, така че с Speed dial-а се оправиха нещата.Моя грешка. Зареждам я от определена папка на компютъра. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост