ozzy Публикувано Декември 31, 2016 Report Share Публикувано Декември 31, 2016 Проблема ти е , че целия Windows XP явно ти е бъгав, а антивирусната AVG го е бъгясала още повече, защото тя точно това прави обикновено. Преинсталирай и то по-възможност си качи седмица. Съветите, които ти бяха дадени са достатъчно професионални и след всичко това щом има проблеми, явно компютъра си плаче за преинсталация. За антивирусна ти препоръчвам Nod32 Antivirus Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
naskobk Публикувано Декември 31, 2016 Author Report Share Публикувано Декември 31, 2016 Аз точно това направих преинсталирах я на нов дял Windows XP,а на стария дял си седи старата операционна система.Сега след рестарт имам две операционни системи и си избирамсъс стрелките коя да стартирам.Знам че съветите бяха професионални, но проблема беше доста по сериозен.,Пък и операционната система от 2010г. не съм я пипнал.Явно и беше дошло времето.Имам и седмица на другия компютър, а в службата съм с 8.1,Само че 8 мицата не ми показва миниатюри при разглеждането на файловете,както при XP то и това ми е неудобно.Проблема мисля че беше от пренакичването на компютъра с многопрограми та беше станал като коледна елха, но на този етап удържам положението.Все пак ти благодаря за съветите Ози. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ExaFlop Публикувано Декември 31, 2016 Report Share Публикувано Декември 31, 2016 Миниатюрите се показват от настройка в настройките на папките - трябва да няма отметкаhttp://thewindowsclub.thewindowsclubco.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2015/03/show-Thumbnail-Preview.jpgА преди новата инсталация можеше да се направи проверка на системните файлове, да се пререгистрират. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
naskobk Публикувано Декември 31, 2016 Author Report Share Публикувано Декември 31, 2016 Настройките на папките ще ги пробвам,след празниците като се добера до служебният компютър.Благодаря ти ExaFlop за информацията. Весели празници и повече късмет през Новата година. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост