KnoX Публикувано Декември 22, 2016 Report Share Публикувано Декември 22, 2016 Добър ден на всички ! Имам един въпрос, тъй като не съм наясно с антивирусни и т.н. Та преди време си бях инсталирал Malwarebytes Anti-Malware 2.2.1.1043 версията, а сег гледам е излезнала друга по- нова версия от моята. Та въпроса ми е има ли смисъл да сменям програмата към по новата версия. Въпроса ми е свързан с това, че не ползвам програмата с резистентна защита, а като допълнение към антивирусната. Конкретно искам да знам трябва ли да е сменям с по новата версия на програмата ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 22, 2016 Report Share Публикувано Декември 22, 2016 Разбира се, че е по-добре да се актуализира програмата. По принцип е добра идея да се поддържа всичкият софтуер актуален, но това важи с още по-голяма сила за софтуера за защита. Malwarebytes Anti-Malware си има вградена функция за проверка и инсталация актуализации, използвай нея. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
KnoX Публикувано Декември 22, 2016 Author Report Share Публикувано Декември 22, 2016 Ами до колко съм запознат с програмата, само когато програмата е платена тя се актуализира автоматично. Тъй като версията на програмата е излезнала, а на мен не ми е казала че има нова версия. Аз е ползвам като безплатна прогрмата без резистентна защита и за тов не се актуализира сама. Ще се постарая тези дни да актуализирам програмата. Само незнам дали в новата версия има безплатна версия на програмата. За да и спра защитата в реално време. Мерси за отговора, все пак. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
peter69pl Публикувано Декември 22, 2016 Report Share Публикувано Декември 22, 2016 Приятел, ако си нещо инвалид, не се коси и потърси някой по местоживеенеда ти разясни най-общите и прости неща с компютрите.- Темите, които пускаш са нещо от рода - мобифонът ми не работи... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 22, 2016 Report Share Публикувано Декември 22, 2016 Да, само платената версия има автоматична проверка за актуализация, но функционалността за проверка и инсталация на актуализации е налична и в безплатната версия, просто процесът не е автоматизиран, а трябва ръчно да проверяваш за нови версии. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
KnoX Публикувано Декември 23, 2016 Author Report Share Публикувано Декември 23, 2016 Приятел, ако си нещо инвалид, не се коси и потърси някой по местоживеенеда ти разясни най-общите и прости неща с компютрите.- Темите, които пускаш са нещо от рода - мобифонът ми не работи... За какво е направен този форум ? И полека с изразяването ако може ! За сетен път се обеждавам, че заради такива индивиди като тебе форума е процъфтял. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ExaFlop Публикувано Декември 24, 2016 Report Share Публикувано Декември 24, 2016 За сега не бих актуализирал до трета версия. Нищо, че е (или защото е) всичко в едно - включва антивирусна, antimalware, anti exploit . И точно заради антивирусната е добре да се поизчака. Все още има неизчистени моменти. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 24, 2016 Report Share Публикувано Декември 24, 2016 Все още не съм я тествал тази нова версия, но допускам, че могат да се изключват модулите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост