NBS 9322 Публикувано Декември 21, 2016 Report Share Публикувано Декември 21, 2016 Здравейте, Тъй като не разбирам от модеми въпроса ми свързан с конкретен модем който е собственост на фирма предлагаща услуги Нет/Тв. Cisco EPC 2425. Сменен ми е преди 2-дни, като предишния незнам на каква употреба ми го натресоха, и се развали много бързо.Та въпроса ми е има ли вероятност да му стане нещо ако го изкл. директно от контакта, смисъл да не му се повреди някоя част. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ExaFlop Публикувано Декември 22, 2016 Report Share Публикувано Декември 22, 2016 спокойно го изключваш от контакта за 1 минута и го включваш отново. След 2-5 минути всичко ще се закачи отново. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
NBS 9322 Публикувано Декември 22, 2016 Author Report Share Публикувано Декември 22, 2016 спокойно го изключваш от контакта за 1 минута и го включваш отново. След 2-5 минути всичко ще се закачи отново.Смисъл аз го вкл. когато ми трябва, като не ми трябва си стои изкл.. Какви 1 мин. да го изкл. и да го вкл. отново че не разбрах, и след 2-5 мин всичко ще се закачи? Техниците ми обясниха че трябвало да стои винаги вкл. И за какво като не се ползва от никой.... а той плюс това прегрява. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Декември 22, 2016 Report Share Публикувано Декември 22, 2016 Здравейте, значи след като всичко е направено от доставчика няма причина да се притеснявате. Включвайте си го когато ви е необходим. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост