vladimirslavchev Публикувано Декември 8, 2016 Report Share Публикувано Декември 8, 2016 Здравейте,отскоро ползвам интернет и IPTV от VIVACOM имам 2 приемника,1 комютър свързан чрез lan кабел и лаптоп свързан чрез wi-fi. Дотук всичко добре,техниците ми монтираха рутер ZTE ZXHN H1118N 300mbits в който рутер са свързани 2-та приемника 1 друг рутер TP Link WR740N 150mbit. чрез който ползвам настолния компютър.Въпросът ми е нормална ли е такава скорост на интернета през WIfi при условие че плащам за 100 мегабита?Лаптопа е Lenovo Ideapad 300 15ibr,а WiFi картата е със стандарт 802.11ac скорост до 1 гигабитЕто и тест от лаптопа чрез Wifi Ето и тест от настолния компютър чрез LAN кабел Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
RamzesIII Публикувано Декември 8, 2016 Report Share Публикувано Декември 8, 2016 Здравейте,отскоро ползвам интернет и IPTV от VIVACOM имам 2 приемника,1 комютър свързан чрез lan кабел и лаптоп свързан чрез wi-fi. Дотук всичко добре,техниците ми монтираха рутер ZTE ZXHN H1118N 300mbits в който рутер са свързани 2-та приемника 1 друг рутер TP Link WR740N 150mbit. чрез който ползвам настолния компютър.Въпросът ми е нормална ли е такава скорост на интернета през WIfi при условие че плащам за 100 мегабита?Лаптопа е Lenovo Ideapad 300 15ibr,а WiFi картата е със стандарт 802.11ac скорост до 1 гигабитЕто и тест от лаптопа чрез Wifi5860811050.png Ето и тест от настолния компютър чрез LAN кабел 5860839179.png За Виваком тази скорост може да я смятат за нормална....Плаща се за пакет до 100мегабита,а не за 100 мегабита,в което има разлика. Това значи,че за този пакет от данни може да получиш до 100мегбита скорост,която може да варира.При сключване на договори с тия телекоми трябва да обръщате особенно внимание, защото и точките и запетайките в тях са от голямо значение... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mathur Публикувано Декември 8, 2016 Report Share Публикувано Декември 8, 2016 Докато не спрете да вярвате на тези шашми на такива оператори които искат Само да ви вземат парите и вържат към тях...Това е положението... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Уди Кълвача Публикувано Декември 8, 2016 Report Share Публикувано Декември 8, 2016 Много са ти фалшиви резултатите.За същата услуга:Download: 94,92 MbpsUpload: 50,95 Mbps Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Декември 11, 2016 Report Share Публикувано Декември 11, 2016 Май не разбрахте, че това е максимално достижима скорост. Това не е гарантирана скорост. Може и да е по-малко и това е нормално. Плащайте си гарантирана скорос по десетки долари за мегабит и няма да имате такива проблеми. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Уди Кълвача Публикувано Декември 11, 2016 Report Share Публикувано Декември 11, 2016 При мен е гарантирана без да ми дават гаранции и плащам малко! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост