georgi711220 Публикувано Декември 7, 2016 Report Share Публикувано Декември 7, 2016 Здравейте!Инсталирах Comodo Cloud Antivirus обаче лаптопа работи бавно, и антивирусната ми спира нета. Не ме допуска в браузърите, въртят и пише че няма нет. Ще я деинсталирам, и ще сложа пак 360 TSE , но ми препоръчайте деинсталатор и инструкции, как да я махна правилно Comodo Cloud AntivirusБлагодаря!Като я спра с десен бутон, нета тръгва..Кой деинсталатор да ползвам за въпросната антивируса? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
KnoX Публикувано Декември 7, 2016 Report Share Публикувано Декември 7, 2016 https://www.google.bg/?gfe_rd=cr&ei=SEpIWPntC5Td8Af6wIe4Cg#q=deinstalirane+na+Comodo+Cloud+Antivirus Погледни първите два линка в гугъл. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
RamzesIII Публикувано Декември 7, 2016 Report Share Публикувано Декември 7, 2016 Здравейте!Инсталирах Comodo Cloud Antivirus обаче лаптопа работи бавно, и антивирусната ми спира нета. Не ме допуска в браузърите, въртят и пише че няма нет. Ще я деинсталирам, и ще сложа пак 360 TSE , но ми препоръчайте деинсталатор и инструкции, как да я махна правилно Comodo Cloud AntivirusБлагодаря!Като я спра с десен бутон, нета тръгва..Кой деинсталатор да ползвам за въпросната антивируса?Деинсталацията е стандартна,като другите програми. Ако си с българско меню- Контролен панел-Програми и компоненти-Намираш програмата и с десен бутон на мишката и задаваш деинсталиране.Друг начин е да ползваш допълнителна програма от рода на-Your Unistaller-http://www.ursoftware.com/download.php Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 7, 2016 Report Share Публикувано Декември 7, 2016 Просто си я деинсталирай от контролния панел както всяка друга програма. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Уди Кълвача Публикувано Декември 8, 2016 Report Share Публикувано Декември 8, 2016 Здравейте!Инсталирах Comodo Cloud Antivirus .... и антивирусната ми спира нета. Преди 10 години Касперски правеше същия бъг на един компютър. Никакви настройки на мрежовата карта не помагаха! След деинсталиране пак нямаше нет. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
georgi711220 Публикувано Декември 13, 2016 Author Report Share Публикувано Декември 13, 2016 Значи, като се инсталира Comodo Cloud , заедно с антивируса се инсталира и Comodo Internet Security Essentials, и явно това приложение спира нета.По време на инсталацията, никъде нямаше отметка или предупреждение, че ще се инсталира и това. Не пробвах, дали щеше да работи без въпросното приложение-програма..Деинсталирах я и сложих 360 TSE Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост