Zibito Публикувано Декември 6, 2016 Report Share Публикувано Декември 6, 2016 Здравейте приятели, днеска си свързах монитор към лаптопа (работи перфектно)Но имам въпрос, как да направя така че, само този монитор който съм привързал да работи +Когато затворя капака на лаптопа да не ми се изключва и другя монитор? Една схема Лаптоп-->Затваряне на капака --> Изключване и на двата монитора. с Windows 10 съм, и въпроса ми е как да направя така, че като си затворя капака на лаптопа, ДА РАБОТИ, другият монитор? монитора е LG не знам подробности Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 6, 2016 Report Share Публикувано Декември 6, 2016 Тези настройки трябва да са в контролния панел, в секцията за настройки на захранването. Понеже ме мързи да обяснявам лично, ще ти дам ето това ръководство на английски. Предполагам, че ще се оправиш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ExaFlop Публикувано Декември 8, 2016 Report Share Публикувано Декември 8, 2016 А с http://www.itjive.com/wp-content/uploads/2015/01/winkey1.jpg + P > избираш Secondary only указваш да се включва само външният монитор. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост