Cashable Публикувано Ноември 26, 2016 Report Share Публикувано Ноември 26, 2016 Здравейте! Темата сигурно не е за тук, но вече не знам към кой да се обърна. Имам стар компютър, който реших да подаря на по-малкия си брат, за да играе игрички. Проблема е че машината е 8гб рам, 1гб видео нвидиа палит, 2.7 двуядрен ддр 3 ако не се лъжа изобщо що годе стабилна конфигурация. Не съм го използвал 3 години, но щом го пуснах и имаше инсталиран wow 3.3.5 който няма големи изисквания, но като го пробвах вървеше с леко циклене на почти минимални настройки, а ако отворя и някой сайт си забива прилично. Дали машината е найстина слаба или.може да има друг проблем?? Благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
RamzesIII Публикувано Ноември 26, 2016 Report Share Публикувано Ноември 26, 2016 Здравейте! Темата сигурно не е за тук, но вече не знам към кой да се обърна. Имам стар компютър, който реших да подаря на по-малкия си брат, за да играе игрички. Проблема е че машината е 8гб рам, 1гб видео нвидиа палит, 2.7 двуядрен ддр 3 ако не се лъжа изобщо що годе стабилна конфигурация. Не съм го използвал 3 години, но щом го пуснах и имаше инсталиран wow 3.3.5 който няма големи изисквания, но като го пробвах вървеше с леко циклене на почти минимални настройки, а ако отворя и някой сайт си забива прилично. Дали машината е найстина слаба или.може да има друг проблем?? Благодаря!Тази конфигурация на хардуера,която е посочена никак не е слаба. За другия проблем може да каже само врачка.Причините за забиване и зацикляне са много.Ако преди спирането му от употреба е нямало проблеми лесния начин е форматиране на диска и преинсталация на операционната с-ма. Ако и това не помогне се търсят причините в хардуера. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 28, 2016 Report Share Публикувано Ноември 28, 2016 Лично според мен ще е добра идея първо да се тестват паметта и твърдия диск в какво състояние са. Също така ще е добре да се проверят температурите и евентуално да се направи профилактика/почистване. Преинсталиране на операционната система според мен не е задължително, но не е лоша идея, ако ти се занимава. Ако хардуерът го позволява, т.е. има драйвъри за компонентите, можеш да инсталираш дори Windows 8.1, в противен случай — Windows 7.След това разбира се се инсталират актуални драйвъри за всички компоненти. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост