snt459 Публикувано Ноември 23, 2016 Report Share Публикувано Ноември 23, 2016 Имам проблем с Wi-Fi и не мога да се свържа с безжични мрежи след възстановяване на системата не мога да влезна в Windowsa. Преди възстановяването на системата бях влезнал с профил който не е свързан с регистрация в сайта на Microsoft, след като се извърши възстановяването на системата обаче ми иска данните за достъп от акаунта в Microsoft, но след като ги въведа ми изписва че устройството е офлайн и да влезна с паролата която е използвана последно. Искам да попитам има ли възможност да сменя потребителските профили или да влезна като заобиколя паролата ?ако е от значение - нямам връзка с интернет Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Уди Кълвача Публикувано Ноември 23, 2016 Report Share Публикувано Ноември 23, 2016 Влез както преди с паролата с която си влизал. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
snt459 Публикувано Ноември 23, 2016 Author Report Share Публикувано Ноември 23, 2016 не мога да избера локалния профил, дава ми само този който е обвързан с Microsoft Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 25, 2016 Report Share Публикувано Ноември 25, 2016 За какво възстановяване на системата става въпрос —заводско или просто чрез system restore? Има ли някакъв вариант да дадеш снимка на екрана, който виждаш? Само и единствено до екрана с акаунт ли имаш достъп? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
cplx Публикувано Февруари 7, 2017 Report Share Публикувано Февруари 7, 2017 Здравейте,закупих си лаптоп Lenovo T520. В момента е с инсталиран Windows 7. Искам да си инсталирам Windows 10 pro build с bootable usb. Зписах iso-то на флашката с rufus. Направих настройката от BIOS да буутва от USB. Дотук добре, но когато дойде момента да натисна произволен бутон за започване на инсталацията ми излиза оранжев екран и дотам. Трябва да го изключа със задържане на бутона. Какъв може да е проблема? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozzy Публикувано Февруари 8, 2017 Report Share Публикувано Февруари 8, 2017 Нещо в обяснението ти куца. Няма никаква логика в казаното. Направи флашката отново с последната версия на rufus, като само зареждаш оригинален образ на уин 10 и другите опции оставаш по подразбиране. Включи флашката. Провери в биоса дали има включен буут от флашка и клавиш F12 дали е активен. Ако трябва сложи флашката като първо буутващо устройство, а харда като второ. Рестартирай. После пиши какво е станало. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост