abracadabra Публикувано Ноември 21, 2016 Report Share Публикувано Ноември 21, 2016 Здравейте, преди време си отметнах в скайпа да не ми помни паролата на профила. Но, сега пък искам да ми я помни. Но не знам как да го направя да я помни. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Ноември 21, 2016 Report Share Публикувано Ноември 21, 2016 Здравей, опитай по следният начин, въпреки че ме притеснява факта с кой точно скайп си.Ако си се вписал, отпиши се и би следвало да имаш тик с който да му кажеш дали да те вписва или не автоматично.Но четейки твоят въпрос, взех че пробвах с моят и за изненада, попаднах в положение, че при мен не ми дава никаква опция с версияата, която аз имам и сега започвам експерименти и аз. Всъщност достигни до това меню:http://prikachi.com/images/390/8964390v.jpgПоздрави Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Ноември 22, 2016 Author Report Share Публикувано Ноември 22, 2016 Благодаря,с най-актуалния. Просто преди си пишех паролата всеки път. Но, сега ми излиза първо да натисна бутон под името с "влез", да завърти...и после ми оставя поле за писане на паролата....Та,, затова искам директно да си я помни...ще пробвам варианта ти, и ще пиша. Благодаря. И, приемам още съвети... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Ноември 29, 2016 Author Report Share Публикувано Ноември 29, 2016 Не става горния начин. Може би с нова преинсталация само. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Калоян Колев Публикувано Ноември 29, 2016 Report Share Публикувано Ноември 29, 2016 След като влезете в Skype и свършите разговорите в него, не се отписвайте, а затворете направо Скайпа. Следващия път, като пуснете Скайп, ще се логнете незабавно, ако сте избрали опцията да се логвате при пускане на Скайпа. Затварянето на Скайп става по следния начин (казвам го за тези, които не знаят, че когато кликнат на хикса на прозореца на Скайп, се затваря прозореца му, но програмата продължава да работи за заден план и иконата може да се види в системния трей): с десен бутон на мишката кликвате върху иконата на Скайп и избирате "Изход". Ако / когато се отвори прозорец за потвърждение за затваряне на Скайп, избирате "Изход". Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост