Zibito Публикувано Ноември 21, 2016 Report Share Публикувано Ноември 21, 2016 Здраейте приятели имам един въпрос, тъй като не знам къде да задам въпроса си...Звъннах на номер 1000, щото чух че нещо странно имало.И ЧУВАМ НЯКАКВО ПИЩЕНЕ, така направихме с друг телефон и пак същото.МОЛЯ ВИ СЕ кажете ми какъв е този номер???Ще съм много благодарен, А ДА и като затворих имаше следнят номер029999999 ми показва, че съм ви звънял. А НЯМА НИЩО ПОДОБНО. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
icotonev Публикувано Ноември 21, 2016 Report Share Публикувано Ноември 21, 2016 А това каква връзка има с компютърна сигурност и защита от зловреден код..??? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Zibito Публикувано Ноември 21, 2016 Author Report Share Публикувано Ноември 21, 2016 Извинявам се, че тука зададох въпроса си но не знаех къде...Но вече се разрових из интернет и намерих това, ако може темата направо да бъде изтрита, съжалявам но по - рано бях на училище и нямах шанс да проверя по - подробно. "Свързването през номер 1000 се осъществява чрез технологията CSD. Скоростта на предаването на данни е по-бавна и таксуването се извършва според времето, през което сте били свързани, а не според обмененото количество данни .Преносът на данни през номер 1000 е със скорост 9,6 kbit/s ." Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
as9993 Публикувано Ноември 21, 2016 Report Share Публикувано Ноември 21, 2016 Какво странно може да има в един телефонен номер? CSD е технология, която ползва един TDMA слот, за да се осъществи предаването на данните, като скоростта правилно е посочена, че е 9,6 kbit/s. И винаги, когато има TDM мултиплексиране, таксуването се осъществява за времето, в което е зает дадения time slot, а не колко данни са предадени, тъй като те са константни (9,6 kbit/s). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост