Zibito Публикувано Ноември 17, 2016 Report Share Публикувано Ноември 17, 2016 Здравейте хора, в тази тема ще ви помоля за помощ (както обикновено ), Изтеглих и инсталирах Counter Strike Global Offensive от замунда, първоначално ми изписа, че липсва DLL файл, в Strogino CS Portal/Counter Strike Global Offensive/bin/engine.dllИзтеглих този файл и го сложих (След което рестартирах), опитвам се да отворя играта, естествено тя си е направена автоматично с администратор.Чаках, чаках, Нито изписва нещо, нито се отваря....Покривам изискванията (преди я играх но я изтрих)Дано този проблем има решение! Благодаря на всеки който се опита да ми помогне Сега погледнах, че съм я пуснал в този раздел, моля преместете я където и е мястото, съжалявам за невнимаието Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 17, 2016 Report Share Публикувано Ноември 17, 2016 Сериозно ли? Ще теглиш мултиплеър игра от Замунда? Моят съвет е да не се занимаваш с цигански работи, ами да си я закупиш легално. Това не е сингъл плеър игра. Легалната версия има предимството да е винаги актуална и да играеш в официалните сървъри. Съмнява ме да не можеш да отделиш 28 лева. Ако наистина ще играеш доста, ще си заслужава парите. А ако можеш да изчакаш няколко месеца, можеш да я купиш за около 11 лева. Има намаления отвреме навреме, особено около черни петъци и коледни празници. Да се циганиш за 11 лева е смешно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Zibito Публикувано Ноември 17, 2016 Author Report Share Публикувано Ноември 17, 2016 За мене не е проблем да си я купя това е най - малкият проблем който може да срещна.Но въпроса ми е как мога да оправя този проблем, иначе да решил съм да я купя още утре но ако и на нея ми излезне този проблем?и не ми се включи? та можете да видите за какво става въпрос в снимката. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 17, 2016 Report Share Публикувано Ноември 17, 2016 Ако и тогава има проблем (макар да ме съмнява), ще се мисли решение. А можеш да си искаш парите обрато, ако не успееш да я подкараш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Zibito Публикувано Ноември 18, 2016 Author Report Share Публикувано Ноември 18, 2016 Такаа... Добре, че не дадох пари да си купувам играта, оправих проблема с тази, и какво виждам, даже и на LOW има лаг..Възможно ли е на лаптопа ми да монтират още една видео карта?Направо да дам и характеристиките как ми е лаптопа: Intel® Celeron® CPU N3060 @ 1.60Ghz 1.60Ghz(Моля ви се кажете ми, как да го направя 2.16GhZ, пише в документите, че има възможност да се "boostne" Windows 10 Home 64 bit-a, (лицензиран)RAM 4GBHDD 1TBVideo Card (най - умрялата според мене) - Intel® HD Graphics Total Avalibe Graphics Memory: 2132 MBDedicated Video Memory: 128 MBSystem Video Memory: 0 MBShared System Memory:2004 MB Какви модификации трябва да се направят за да върви с поне 100 FPS, на LOW или Medium Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 18, 2016 Report Share Публикувано Ноември 18, 2016 Накратко: каузата е обречена. Няма вариант, в който на този хардуер играта да се държи по начина, по който искаш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Zibito Публикувано Ноември 18, 2016 Author Report Share Публикувано Ноември 18, 2016 Една добра новина , изтеглих си Counter Strike Source v88, български сървъри и е много забавна игра според мене. върви с 120 FPS, на MEDIUM, което незнайно как се случва.Мнението ми за играта е доста добро. Графиката си е на ниво според мене. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 19, 2016 Report Share Публикувано Ноември 19, 2016 Боклукът за едни, е съкровище за други. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост