KnoX Публикувано Октомври 31, 2016 Report Share Публикувано Октомври 31, 2016 Искам да попитам, Malwarebytes Anti-Malware (МBAM) и примерно антивирусна програма, дали си пречат взаймо или не. Тъй като прочетох, че при Malwarebytes Anti-Malware има защита в реално време и това ме пристеснява дали няма да си пречат двете програми, тъй като съм чел, че Malwarebytes Anti-Malware е много полезна програма. Вашето мнение какво е ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Октомври 31, 2016 Report Share Публикувано Октомври 31, 2016 Ако пуснеш модула, за защита в реално време на MBAB(което не ти препоръчвам), не знам дали ще е в конфликт с антивирусната, тъй като не съм пробвал. Използвай MBAB само като скенер в допълнение с антивирусен софтуер. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
RamzesIII Публикувано Октомври 31, 2016 Report Share Публикувано Октомври 31, 2016 Искам да попитам, Malwarebytes Anti-Malware (МBAM) и примерно антивирусна програма, дали си пречат взаймо или не. Тъй като прочетох, че при Malwarebytes Anti-Malware има защита в реално време и това ме пристеснява дали няма да си пречат двете програми, тъй като съм чел, че Malwarebytes Anti-Malware е много полезна програма. Вашето мнение какво е ?По принцип не си пречат.Дори и да зададеш на антивирусната и на МВАМ едновремено сканиране ръчно.За програмата-полезна е но за чак универсален чистач на зловреден код е прекалено наивно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
KnoX Публикувано Октомври 31, 2016 Author Report Share Публикувано Октомври 31, 2016 Ако някои каже как да изключа защитата в реално време, би ми помогнал доста. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Октомври 31, 2016 Report Share Публикувано Октомври 31, 2016 Malware Protection => DisabledMalicious Website => Disabled http://cdn.ghacks.net/wp-content/uploads/2015/06/detection-protection.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
KnoX Публикувано Октомври 31, 2016 Author Report Share Публикувано Октомври 31, 2016 То сега като се сетя при инсталиране, след края имаш две отметки, дали искам програмта да е в реална защита и другото тикче беше дали искам да е стартирам. Аз премахнах и двете отметки, значи не е в реално време. И да, искам да е използвам като допълнение на антивирусната програмата. Имам друг въпрос, как мога да напрвя така, че при стартирането на уиндолса иконката да не се пуска долу в трея ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
RamzesIII Публикувано Октомври 31, 2016 Report Share Публикувано Октомври 31, 2016 То сега като се сетя при инсталиране, след края имаш две отметки, дали искам програмта да е в реална защита и другото тикче беше дали искам да е стартирам. Аз премахнах и двете отметки, значи не е в реално време. И да, искам да е използвам като допълнение на антивирусната програмата. Имам друг въпрос, как мога да напрвя така, че при стартирането на уиндолса иконката да не се пуска долу в трея ?Aко вече си я инсталирал-от startup.Пишеш в търсачката-msconfig->startup-> махаш отметката на програмата или забраняваш и рестартираш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
KnoX Публикувано Октомври 31, 2016 Author Report Share Публикувано Октомври 31, 2016 Да, видях от къде, малко бях объркал горния коментар, съжалявам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост