KnoX Публикувано Октомври 14, 2016 Report Share Публикувано Октомври 14, 2016 Добър вечер ! След като сме инсталирали дадено нещо и след това сме го премахнали, как мога да съм сигурен дали няма остатъчни файлове някъде останали, които са ненужни. Незивимо тези файлове от какво са, тоест игри ли ще са, от програми ли ще са и т.н. Имам предвид дали има програма с която мога да ги премахвам или да проверявам по някакъв начин, за да съм сигурен, че не е останало нещо, което няма да ми трябва в последствие. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 14, 2016 Report Share Публикувано Октомври 14, 2016 Не са ти нужни такива програми. Ако си толкова параноичен, просто проверявай следните папки за излишни подпапки: %appdata% %localappdata% %programdata% C:\Program Files\ C:\Program Files (x86)\ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
KnoX Публикувано Октомври 14, 2016 Author Report Share Публикувано Октомври 14, 2016 Благодаря за бързия отговор. Не просто ми стана интересно какво Ви е мнението. Излишни програми не ползвам вече, тъй като съм си патил от тях, особенно тези, които като CCleaner и тем подобни. И все пак искам да попитам след като деинсталирам от контролния панел дадената програмата, след това проверя хубаво твърдите дискове, трябва ли да правя още нещо. Ако не е тайна, къде се намират първите три подпапки ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 14, 2016 Report Share Публикувано Октомври 14, 2016 След като деинсталираш дадена програма, всъщност не е нужно да проверяваш за остатъци. Точно това се опитвам да ти обясня. Въпросните файлове и папки са безвредни. Единствено заемат пространство на диска, нищо повече, но ме съмнява да си закъсал чак толкова. Първите три папки можеш да си ги напишеш директно в адресната лента на Windows Explorer, точно както съм ги написал аз, copy-paste. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
KnoX Публикувано Октомври 14, 2016 Author Report Share Публикувано Октомври 14, 2016 Благодаря отново за бързия отговор. Сега разбрах къде са тези папки, тъй като съм прочел грешно част от коментара. Мерси отново ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 14, 2016 Report Share Публикувано Октомври 14, 2016 Втората не беше написана правилно. Коригирах. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ExaFlop Публикувано Октомври 15, 2016 Report Share Публикувано Октомври 15, 2016 Защо не използвате инструмента на Windows за почистване? Първо стартирате с ключa /sageset:cleanmgr /sagesethttp://thewindowsclub.thewindowsclubco.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2012/12/delete-options-2.jpgМаркираш, това, което сметнеш за необходимо и потвърждаваш. Стартираш отново:cleanmgr /sagerun:1Може да се автоматизира процесът, като се създаде задача по разписание.Погледни тук как се създава такава задача. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост