KnoX Публикувано Октомври 12, 2016 Report Share Публикувано Октомври 12, 2016 Добър вечер ! Тъй като имах проблем с видеокартата и сега чакам новата си, сложих старата видеокарта, но имам проблем с дриверите. Тъй като не мога да ги ъпдейтна до най- новата им версия. Видеокартата е адски стара и за това незнам от къде да ги изтегля, за да ги ъпдейтна поне до последна версия, която е излезнала, става въпрос за Win 8.1 64bit. Видеокартата е : intel r q45 q43 express chipset. Въобще си нямам на представа как е видеокартата, но целта ми е да върши работа за интернет. Тъй като другата ми карта отново стана слаба и сега за последно чакам да пристигне новата карта. А все пак трябва да инсталирам някакви дривери. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 12, 2016 Report Share Публикувано Октомври 12, 2016 Няма драйвър за въпросната карта за Windows 8. Ако по някаква причина драйвърът по подразбиране не ти върши работа, можеш да се опиташ да инсталираш този за Windows 7 принудително или в режим за съвместимост с Windows 7. Ако наистина си поръчал нова карта, по-добре си я изчакай. Не вярвам 1-2 дни да са от особено значение. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
KnoX Публикувано Октомври 12, 2016 Author Report Share Публикувано Октомври 12, 2016 Може ли да ми предложите драйвър, които би ми свършил работа. Попринцип до десетина дни трябва да дойде видеокартата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Октомври 12, 2016 Report Share Публикувано Октомври 12, 2016 Може ли да ми предложите драйвър, които би ми свършил работа. Попринцип до десетина дни трябва да дойде видеокартата. Много е възможно да се намери драйвер по съвместимост, търсейки го по неговата хардуерна идентификация!А! Сетих се!"Ти не ме молиш за нищо"Защо да си правя труда да търся!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 12, 2016 Report Share Публикувано Октомври 12, 2016 Може ли да ми предложите драйвър, които би ми свършил работа. Попринцип до десетина дни трябва да дойде видеокартата. Отново, драйвърът е за Windows 7, не за Windows 8. Ако си сигурен, че искаш да го тестваш под Windows 8, можеш да ги изтеглиш от тук. Много е възможно да се намери драйвер по съвместимост, търсейки го по неговата хардуерна идентификация! А! Сетих се! "Ти не ме молиш за нищо" Защо да си правя труда да търся!!!Ще те помоля да спреш да се заяждаш с потребителите безпричинно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
KnoX Публикувано Октомври 12, 2016 Author Report Share Публикувано Октомври 12, 2016 Night_RavenМерси много. Драйвера стана. Благодаря още веднъж. Колко да има, макар че с тази видеокарта ще се озоря известно време, ама такава е. Мерси още веднъж ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост