Jump to content

Търся слушалки подобни на Canyon CNR-HS3

Препоръчан пост

Здравейте на всички, 

бих желал за препоръка от ваша страна за подобни слушалки Линк, в момента съм с тях и съм много доволен от тях (това ми е и база са сравнение).

Смея да твърдя, че се чуват в другата стая, когато увелича звука до максимална сила.

Цената около 30-40 лева ме устройва.

Имат и * Bass Vibration Function (задействана с USB интерфейс), което ми пълни душата пускайки го в действие и него.

Ще очаквам предложения от ваша страна.

Благодаря предварително.

Поздрави

Сподели другаде

Ако ти харесват, защо ще ги сменяш?

Ако ще ги сменяш, защо се ограничаваш толкова откъм бюджет? Обикновено се купува нещо по-добро (ъпгрейд).

За какво ще се използват? Нужно ли е да са с микрофон?

Сподели другаде

Здравей,

много ми харесват, но от известно време започнаха да пръщят, като увеличавам или намалявам от скрула на самите слушалки много пръщят и се губят леви/десни слушалки.

Отворих кутийката да видя дали няма нещо прекъснато - всичко е наред и ме дразни много, че не мога да слушам музика както преди. пръщенето е все едно търсим радио станция от едновременните с врътка. (в предвид, че врътката за увеличаване е капселована, съм опитвал да почистя със спирт, но резултат никакъв)

Тях съм ги купувал преди повече от 8-9 години, но от 1 година започнаха да ми правят този проблем.

Аз слушам много рядко музика, но искам когато слушам, да е както трябва. Микрофон не ми е нужен, тогава просто вървеше с тях.

Поздрави

http://i.imgur.com/e4leM4T.jpg

http://i.imgur.com/jEXWZsn.jpg

Сподели другаде

Бюджетът ти е наистина доста ограничаващ.

Аз, като аудио ентусиаст бих те посъватвал да се понапънеш малко и да вземеш по-сносни слушалки. Затова и първото ми предложение ще е Superlux HD681 EVO. Намира се за малко под 60 лева тук. Отлични слушалки за парите си. Единственият им минус е, че кожените възглавнички, с които пристигат по подразбиране, са ужасни. В комплекта има и велурени възглавнички, които са далеч по-добри, а и помагат мъничко за звука. Има ги и в бяло.

От предложенията в темата това са единствените слушалки, които имам, т.е съм ги чувал лично.

Ако 60 лева идват доста, тогава може би малко под 50 лева. Отново Superlux, но този път по-старите модели, HD681 и HD681B. Чистият модел ще има повече нисък (съб) бас, докато B-моделът няма да има толкова. Лично аз бих избрал стандартния модел HD681 от тези двата. Има и HD681F, но те предполагам ще са съвсем лишени от бас, така че не бих ги препоръчал.

Тези са 43 лева, но се заплаща и доставка и цената скача до малко под 50 лева.

Ако и това идва скъпо, следващото предложение е Philips SHP2500, които трябва да са сносни бюджетни слушалки. Най-доброто предложение е тук според мен, доставката е безплатна.

Ако наистина не трябва да се надвишава изобщо 40 лева, тогава мисля остават Philips SHP1900. Има ги тук, като крайната цена ще излезе най-вероятно между 30 и 35 лева заради доставката.

Като цяло в този ценови диапазон най-удачните модели са на Philips и Superlux. 

Сподели другаде

Не е проблем да се увеличи малко сумата. Мога да заделя 60 лв. и да си взема нещо по-сносно.

Така, че не бих се отказал от твоето предложение.

Само не ми харесва, че има една букса на самото ухо на самата слушалка, но надявам се че няма да е проблем.

Ще разгледам и останалите, но определено това ми се струва мнооого добра цена.

Благодаря за сега

.

Поздрави

Сподели другаде

Не виждам какъв е проблемът с конекотора на лявата слушалка. Той е стандартен 3.5мм., а в комплекта към слушалките има два удължителни кабела (женски към мъжки 3.5мм.). Така можеш да свържеш само единия (по-късия или по-дългия), а можеш да свържеш и двата и да получиш доста дълъг кабел. В интерес на истината това е доста добър и гъвкав метод. При нужда можеш да си купиш и някакъв друг кабел, ако тези в комплекта не ти харесват, или не са подходящите дължини, или ако се повредят по някакъв начин.

Има и малко по-добро предложение: HD662 EVO.

Много подобни са на HD681 EVO. Разликите са следните:

- HD662 EVO са напълно затворени, което означава по-добра изолация на входящ и изходящ шум/звук, докато HD681 EVO са полу-отворени;

- HD662 EVO имат като цяло малко по-балансиран и умерен звук, поне според мен;

- силата на притискане на HD662 EVO на главата е по-висока, което може би дори може да се счете за болезенено (поне при мен беше), та се наложи да ги огъна ръчно, за да се „отпуснат“ малко;

- кожените възглавнички в комплекта на HD662 EVO са сносни, не са ужасни като тези на HD681 EVO.

Като цяло и двата чифта слушалки са много добри и покупката на който и да е от тях не би била грешка. Имай предвид обаче, че и двата чифта имат доста силно изявен бас. Поне по моето мнение не е на ниво basshead и не съсипва останалия диапазон, но това са определено слушалки със завишени ниски честоти. С оглед на това, че говориш положително за bass vibration, приемам, че харесваш бас, така че би следвало да нямаш проблеми със звука на слушалките. И все пак съм длъжен да го спомена, за да си направиш сметка и евентуално да разопаковаш стоката така, че да можеш да я върнеш с цел замяна с друг модел.

Сподели другаде

Както винаги изчерпателен на 10000%.

Първо много ти благодаря, второ няма да дам 70 и нагоре пари.

Още в началото споменах, че не слушам толкова често музика, просто такава ми е работата (не че в колата не е "дискотека"), така че до 60 лв. ще направя компромис, поне да знам, че като слушам, то наистина слушам музика.

С тези карам от доста години, нека и с предложените от теб изкарам толкова, след това ще го мисля. :)

Ти си човека...................... ;)

Благодаря ти много, сърдечно.

Поздрави

Сподели другаде