kenshiro Публикувано Септември 27, 2016 Report Share Публикувано Септември 27, 2016 Здравейте, не знам дали пиша в правилната тема, но както се подразбира от заглавието, става въпрос за трака от това видео https://www.youtube.com/watch?v=ug6D-rqu-J8 . Ако някой го знае, нека да каже Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Уди Кълвача Публикувано Септември 27, 2016 Report Share Публикувано Септември 27, 2016 То щото ти е много трудно да питаш Midomi та опря до нас!Или пък качи на YouTube, те ще те запознаят и ще ти го свалят от ефира, Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kenshiro Публикувано Септември 27, 2016 Author Report Share Публикувано Септември 27, 2016 Ами като не е трудно, можеш да ми кажеш. По някаква причина не съм успял да я намеря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Уди Кълвача Публикувано Септември 27, 2016 Report Share Публикувано Септември 27, 2016 Ами като не е трудно, можеш да ми кажеш. По някаква причина не съм успял да я намеря Няма как да стане, защото не понасям тази музика. Имам един колега, който я слуша на път и ме радва вече две години, но аз няма как да се осланям да пускам за себе си. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост