Иво Христов Публикувано Септември 27, 2016 Report Share Публикувано Септември 27, 2016 Здравейте от една седмица имам проблем с монитора и незнам какво да правя и ся надявам вие да ми помогнете. Значи като включа монитора копчета за включване/изключване започва да мига и няма картина.. Това продължава от 30 мин до 2 часа преди монитира да започне да работи отново и да има картина. Мисля си че може да е от кабела за монитора защото преди имаше проблем, но не съм сигурен. Помагайте! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eleena Публикувано Септември 28, 2016 Report Share Публикувано Септември 28, 2016 Най- вероятно скапан кондензатор в захранващия блок на монитора, но е необходимо отваряне и познания , каквито ти явно нямаш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 28, 2016 Report Share Публикувано Септември 28, 2016 Не каза кой точно кабел имаш предвид. За да се елиминират кабелите като причина, може да се тества с други такива. Ако имаш възможност, тествай и с друг монитор на твоя компютър или тествай твоя монитор на друг компютър. Ако обаче проблемът наистина е в монитора, което е и най-вероятно, не ти мърда сервиз. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Иво Христов Публикувано Септември 29, 2016 Author Report Share Публикувано Септември 29, 2016 Благодаря за информацията. А знаете ли колко ще ми струва да се оправят тези кондензатори? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eleena Публикувано Септември 29, 2016 Report Share Публикувано Септември 29, 2016 Ако е от кондензатор- 20- 30 лв., зависи кой колко взима за труда, самият кондензатор е 3-4 лв. най- много. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост