Deviation Публикувано Септември 18, 2016 Report Share Публикувано Септември 18, 2016 Здравейте, май на грепно място си публикувам темата, но имам въпрос.Разбрах, че ми е влизано в скайпа чрез функцията showplaces в skype, от android skype, което очевидно не съм аз.Показва ми единствено многото цифри с Localhost-а на мястото откъде в момента са ми вписани в скайп.Въпросът е има ли начин чрез този даден localhost да разбера поне откъде ми е влизано в скайп като местоположение или кой.Да поясня, че хич не съм запозната. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 19, 2016 Report Share Публикувано Септември 19, 2016 По принцип localhost = текущото устройство. Т.е. ти си написала /showplaces във версията на Skype за Windows и ти изписва, че е влизано от Android, но ти нямаш Skype на телефона или нямаш телефон? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Deviation Публикувано Септември 19, 2016 Author Report Share Публикувано Септември 19, 2016 Имам мобилно устройство, но ми показва и второ, което не съм аз. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 22, 2016 Report Share Публикувано Септември 22, 2016 Можеш да опиташ да изпълниш следната команда: /remotelogout Това ще излезе от твоя акаунт на всички други устройства, освен текущото, на което е изпълнена командата. Другото, което можеш да направиш, е да си смениш паролата, ако се притесняваш, че някой може да ти я е познал или разбрал. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост