aaster23 Публикувано Септември 14, 2016 Report Share Публикувано Септември 14, 2016 Здравейте съфорумници.Наскоро имах проблем с някакъв китайски байду-майду malware&adware 2в1.След приключване на борбата ми с него, забелязах че във pop-up менюто на Desktop-а ми има следа от тези китайски глупости и по-точно китайската версия на WinRar. Сигурен съм, че китаецът е изтрит от устройството ми, защото имаше 6-7 скрити папки за които ръчно се погрижих. . Как да променя pop-up менюто си ръчно? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 14, 2016 Report Share Публикувано Септември 14, 2016 Моето предложение е първо да опиташ с Autoruns. Изтегли и разархивирай някъде. Стартирай като администратор и иди в подпрозорец Explorer. Там би трябвало да видиш разширението за обвивката на въпросния архиватор. Просто махни отметките на всички обекти, свързани с него, и рестартирай компютъра. След това, ако всичко е както го искаш, отново стартирай Autoruns и иди на същия подпрозорец.Този път кликни с десния бутон и избери Jump to Image, което ще те отведе там, където е самият файл, за да го изтриеш (или цялата папка, ако искаш и не е нужна). Ако има повече от един обект в списъка, повтори операцията, макар най-вероятно DLL файлът да е само един.След като изтриеш всички файлове/папки, можеш да изтриеш и самите редове от Autoruns с десен клик -> Delete. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aaster23 Публикувано Септември 17, 2016 Author Report Share Публикувано Септември 17, 2016 Намерих го и го премахнах! Благодаря за помощта! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост