KnoX Публикувано Септември 12, 2016 Report Share Публикувано Септември 12, 2016 Може ли да ми кажете предимствата на програмата и дали има подобна програмата на тази. Мерси предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Септември 12, 2016 Report Share Публикувано Септември 12, 2016 GeekUnistaller Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
KnoX Публикувано Септември 12, 2016 Author Report Share Публикувано Септември 12, 2016 А да попита тази програма сходна ли е с CClearner ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 12, 2016 Report Share Публикувано Септември 12, 2016 Може ли да ми кажете предимствата на програмата и дали има подобна програмата на тази. Мерси предварително.Предимствата спрямо...? Ако е спрямо Programs and Features в контролния панел на Windows, т.е. стандартното място за деинсталиране на програми, то „предимствата“ му са, че сканира за остатъци след като вграденият деинсталатор си свърши работата. Дали въпросните остатъци реално оказват негативно влияние върху системата и е нужно да се премахват, са съвсем отделни въпроси. Има някои редки случаи, когато подобен деинсталатор може да помогне с нещо, но това са предимно тези с повече функции и опции, които са и обикновено платени. В 99% от ситуациите обаче подобни специализирани деинсталтори са ненужни и всъщност внасят риск, защото ако по погрешка премахнат файлове или редове в системния регистър, които са всъщност важни и не принадлежат на програмата, която се деинсталира, става доста кървава и мътна. Този тип програми имат някои сходни черти със CCleaner, в това, че премахват „ненужни неща“. Разликата е, че CCleaner прави общо сканиране за всичко, което счита за ненужно, докато деинсталторите се стремят да премахват само обекти, свързани с програмите, които се деинсталират. Лично аз не ползвам никакви подобни „почистващи“ приложения и съветвам потребителите да ги избягват. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
KnoX Публикувано Септември 12, 2016 Author Report Share Публикувано Септември 12, 2016 Аз също не ползвам подобни програми, просто бях позабравил тази програма и затова питам дали има алтернатива на нея и дали е еднаква горе - долу с другата. Мерси за бързите отговори. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Уди Кълвача Публикувано Септември 13, 2016 Report Share Публикувано Септември 13, 2016 Може ли да ми кажете предимствата на програмата и дали има подобна програмата на тази. Мерси предварително. Предимства програмата ти няма. Подобна програма - има и тя е с предимства, че можеш да следиш какво инсталираш и какви промени се случват на системата по време на инсталацията, след което да ги върнеш или внесеш при необходимост. Полезна програма е Total Uninstall.Посочената GeekUninstaller не е програма и за нищо не става, това е подвеждаща мръсна реклама към един друг глупав продукт за пари, сходен на Your Uninstaller - всичките взети заедно са някакви смешни пособия за начинаещи от предучилищната възраст. На всичко отгоре GeekUninstaller претендира да е Portable - а той е тих инсталатор без възможност за деинсталация. Както казах - Total Uninstall е идеален за мониторинг. Има и други още по-екстремни програми, които ловят промените, но те са за по-сложните случаи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Септември 14, 2016 Report Share Публикувано Септември 14, 2016 Предимства програмата ти няма. Подобна програма - има и тя е с предимства, че можеш да следиш какво инсталираш и какви промени се случват на системата по време на инсталацията, след което да ги върнеш или внесеш при необходимост. Полезна програма е Total Uninstall.Посочената GeekUninstaller не е програма и за нищо не става, това е подвеждаща мръсна реклама към един друг глупав продукт за пари, сходен на Your Uninstaller - всичките взети заедно са някакви смешни пособия за начинаещи от предучилищната възраст. На всичко отгоре GeekUninstaller претендира да е Portable - а той е тих инсталатор без възможност за деинсталация. Както казах - Total Uninstall е идеален за мониторинг. Има и други още по-екстремни програми, които ловят промените, но те са за по-сложните случаи.Страхотна глупост изръси! Евала. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozzy Публикувано Септември 18, 2016 Report Share Публикувано Септември 18, 2016 Страхотна глупост изръси! Евала. Съгласен. Аз ползвам Revo Uninstaller и смятам,че е достатъчно добра за да зачисти следите. Сега според вашите препоръки ще проверя и GeekUnistaller. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
peter69pl Публикувано Септември 18, 2016 Report Share Публикувано Септември 18, 2016 Аз също ползвам Revo.Обаче вчера видях и една друга, която не съм пробвал:uninstall-tool Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozzy Публикувано Септември 18, 2016 Report Share Публикувано Септември 18, 2016 Пробвал съм я, но ревото май е по-добра от Uninstall Tool. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост