Zibito Публикувано Септември 10, 2016 Report Share Публикувано Септември 10, 2016 Здравейте приятели, искам да попитам мога ли да оправя, бъгът който имам, с DaemonTools, вчера Windowsa Ми имаше ъпдейти, та накратко изтеглих си, най - новата версия на DaemonTools И вижте в ScreenShota, пише версията, (Естествено то трябва, да се дейнсталира старата, опитах с Контролен Панел, (цъкнах на Utorrent на торента Десен бутон и "Изтрий торента +данните), не става... от всякъде се опитах ще съм много благодарен ако някой ми каже как да оправя т'ва (Без преинсталации) ако има някъкав шанс Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozzy Публикувано Септември 10, 2016 Report Share Публикувано Септември 10, 2016 Дръпни RevoUninstaller от тук и пробвай първо с него да деинсталираш старата версия, като зачистиш следите. След това рестартирай. После инсталирай новата версия. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Zibito Публикувано Септември 10, 2016 Author Report Share Публикувано Септември 10, 2016 Дръпни RevoUninstaller от тук и пробвай първо с него да деинсталираш старата версия, като зачистиш следите. След това рестартирай. После инсталирай новата версия.Сега Next? Направих всичко точно, но пак нищо не стана пак същата грешка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Септември 10, 2016 Report Share Публикувано Септември 10, 2016 Стъпка 1: Деинсталирайте Daemon Tools от контролния панел. Стъпка 2:Изтеглете System Look.Стартирайте програмата.В бялото поле поставете следния код 1 към 1: :filefind Daemon Tools :folderfind Daemon Tools :regfind Daemon Tools Натиснете бутона Look.След като приключи проверката. Програмата ще генерира лог файл. Прикачете лог файла към следващия ви коментар. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Септември 10, 2016 Report Share Публикувано Септември 10, 2016 Махни първо SPTD драйвера на Daemon Tools - http://www.duplexsecure.com/download/SPTDinst-v189-x86.exe Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Zibito Публикувано Септември 11, 2016 Author Report Share Публикувано Септември 11, 2016 Благодаря на всички които се опитаха да ми помогнат, явно съм допъснал грешка, с програмата Revo Uninstaller Pro и за това не е станало, иначе, влезнах в ProgramsFiles и от там изтрих папката DaemonTools, след това я обнових , Моля темата да бъде заключена Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост