iliyan717 Публикувано Септември 1, 2016 Report Share Публикувано Септември 1, 2016 Здравейте! Понеже съм нов тук не съм сигурен дали е правилно да публикувам проблема си в този раздел...все пак ще го направя. Проблемът е следният: днес докато работех на лаптопа, изведнъж картината се размести и лаптопа се изключи. Натиснах копчето за включване, но след като светна за секънда пак изгасна..това се повтори 2-3 пъти. Сега като го включва картината премигва, разминава се, замръзва-прави си каквото иска, но забелязах и че лаптопа уж е включен, а екранът му е черен даже не свети...Ще съм благодарен да видя вашето мнение каква би могла да е причината за всичко това, ако ви трябва допълнително описание напишете. Поздрави :) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Септември 1, 2016 Report Share Публикувано Септември 1, 2016 Можем само да гадаем какво му е! Но ми прилича на прегрял лаптоп! Преди години старият ми лаптоп,направи подобно нещо,и се оказа от прегряване.Но в случая ти имаш според мене само едно решение. Сервиз! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 1, 2016 Report Share Публикувано Септември 1, 2016 Ако лаптопът успява да зареди операционната система нормално, т.е. чуваш звука (ако не си го изключил), значи проблемът най-вероятно е някъде в дисплея. Щом обаче се е изключил, това сочи по-скоро към проблем с дънната платка или видео картата. Ако имаш възможност, свържи отделен монитор към лаптопа. Ако функционира нормално, значи наистина е дисплеят на лаптопа. Ако обаче и тогава има проблем, остава другият гореспоменат вариант. Сервиз не е лоша идея, ако има такъв наблизо и не ти се занимава или нямаш възможност. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Септември 1, 2016 Report Share Публикувано Септември 1, 2016 Напълно възможно е на външен дисплей да работи, а на вграденият - не. И това пак да е дефектно видео.Ако лаптопът се е изключил и след това не се включва, няма звука на Windows при включване, най-вероятно е дефектно видео.Ако има звуци и работи на външен екран има вероятност да е лентов кабел на екрана. Но тогава няма да се е изключил внезапно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост