Таня Златева Публикувано Август 4, 2016 Report Share Публикувано Август 4, 2016 Здравейте, четох разни обсъждани проблеми от Вас, и се надявам да ми помогнете. Нямам си идея какво съм направила в настройките си, но когато принтирам даден уордов файл ми принтира втори лист, на който са изброени всякакви статистики от сорта на име и директория на файла, кога е създаден, от кого и т.н. Можете ли да ми кажете как да спра принтирането на този допълнителен лист, че много хартия се хаби за листи, от които няма смисъл и шефката ме гледа лошо. Благодаря Ви предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TRN Публикувано Август 4, 2016 Report Share Публикувано Август 4, 2016 Здравейте, четох разни обсъждани проблеми от Вас, и се надявам да ми помогнете. Нямам си идея какво съм направила в настройките си, но когато принтирам даден уордов файл ми принтира втори лист, на който са изброени всякакви статистики от сорта на име и директория на файла, кога е създаден, от кого и т.н. Можете ли да ми кажете как да спра принтирането на този допълнителен лист, че много хартия се хаби за листи, от които няма смисъл и шефката ме гледа лошо. Благодаря Ви предварително.Понеже не се знае версията на Word казвам за Word 2010 Натиска се File Button, след което Options. Избира се Display и от Printing Options се маха отметката пред Print document properties, след което се натиска OK. А за останалите версии от този линк.https://support.microsoft.com/bg-bg/kb/890897 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Таня Златева Публикувано Август 4, 2016 Author Report Share Публикувано Август 4, 2016 Благодаря много направих го и утре на принтера ще проверя дали вече е ок и ще пиша. Бутона беше на Tools Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Таня Златева Публикувано Август 5, 2016 Author Report Share Публикувано Август 5, 2016 Благодаря отново, пробвах и нямам вече проблем с втората страница. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост