ozzy Публикувано Октомври 13, 2016 Report Share Публикувано Октомври 13, 2016 Мнения за антивирусни бол. И все пак не знам Ozzy на какво базира мнението си, че всички останали, освен трите споменати от него, са в пъти по-зле. Лично според мен всички по-известни са малко или много сносни.В "пъти по-зле" може би наистина звучи пресилено, но това е моето мнение, съдейки от машините, които са ми минали през ръцете до момента в сервиза. Да, съгласен съм, че няма най-добра антивирусна, но има по-добри и по-лоши. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
georgi711220 Публикувано Октомври 14, 2016 Report Share Публикувано Октомври 14, 2016 Това на каква операционна система?На ХР Professional SP3 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 14, 2016 Report Share Публикувано Октомври 14, 2016 Иди в регионалните настройки отново, в подпрозорец Languages. Постави отметка на Install the files for complex script and right to left languages (including Thai) и потвърди с ок два пъти. Ще ти е нужен инсталационен диск на Windows XP, за да посочиш откъде да се копират нужните файлове. Накрая рестартирай. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
georgi711220 Публикувано Октомври 15, 2016 Report Share Публикувано Октомври 15, 2016 Иди в регионалните настройки отново, в подпрозорец Languages. Постави отметка на Install the files for complex script and right to left languages (including Thai) и потвърди с ок два пъти. Ще ти е нужен инсталационен диск на Windows XP, за да посочиш откъде да се копират нужните файлове. Накрая рестартирай.Получи се. Благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
KnoX Публикувано Октомври 15, 2016 Report Share Публикувано Октомври 15, 2016 В "пъти по-зле" може би наистина звучи пресилено, но това е моето мнение, съдейки от машините, които са ми минали през ръцете до момента в сервиза. Да, съгласен съм, че няма най-добра антивирусна, но има по-добри и по-лоши.Мога да ти кажа, че преди години, когато бях на Win XP бях с Аваст платена версия и ми вършеше повече от добра работа. Естествено преди нямаше необходимите допълнителни неща в програмата и се налагаше да се инсталира още куп програми, но ако сега някой си закупи програмата ще е повече от доволен. Даже вече обмислям възможноста и на другия си компютър да поръчам ключ за една година, за да мога да ползвам всички функций на програмата. От 2007 година съм с Аваст, първо бях на безплатната версия и след две години някъде минах на платената и от тогава до сега не съм се махал. Верно за един ключ е скъпично, но пък ти се отваря "вратичка" към всички функций на програмата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Armageddon8 Публикувано Ноември 5, 2016 Report Share Публикувано Ноември 5, 2016 Според мен няма нужда да се задълбаваш чак толкова, не си заслужава чак толова усилията. Ако толкова настояваш да се занимаваш, кажи поне какво точно не ти е ясно.Здравей, Извинявам се за закъснението. Имам предвид: Защита на хост файла от промянаЗащита на стартиращите се със системата програми от промянаДопълнителна защита срещу ransomware Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Armageddon8 Публикувано Ноември 5, 2016 Report Share Публикувано Ноември 5, 2016 Примерни настройки:primer.rar Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Armageddon8 Публикувано Ноември 6, 2016 Report Share Публикувано Ноември 6, 2016 Здравейте, малко оспамих темата, но имам предложение - ако има желаещи да си закупим ESET 10 - да се съберем поне 3-ма човека. Лицензионния ключ ще излезе доста по евтино. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 6, 2016 Report Share Публикувано Ноември 6, 2016 Хайде да не се правят цигански работи. Нали се сещаш, че лицензът е за определен брой компютри? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Armageddon8 Публикувано Ноември 6, 2016 Report Share Публикувано Ноември 6, 2016 Хайде да не се правят цигански работи. Нали се сещаш, че лицензът е за определен брой компютри?Имах предвид 3-ма човека - 3 лиценза. Идва доста по евтино. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 6, 2016 Report Share Публикувано Ноември 6, 2016 Т.е. един лиценз за три компютъра? И имаш доверие въпросните други двама потребители да си го инсталират само на по един компютър? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост