k0st4din Публикувано Юли 19, 2016 Report Share Публикувано Юли 19, 2016 Здравейте Колеги,за първи път попадам в безизходица с инсталирането на windows 8.1.Моля ви за някакво съдействие от ваша страна.Ето историята:Моят компютър изгоря вчера вечерта, днес с всичките пари, които успях да събера си взех този лаптоп Acer Aspire E5-572G.Взех го.Включих го и започна да зарежда Linpus nash version 4.1.18.Зарежда, зарежда и стигна до надпис root@locathost/LСлед което нищо не се случва.Изгасих го и пъхнах windows 8.1 (работещ на 1000%).Последва натискане на F2, показа се биоса и му казах да започне зареждането от CD-то.Е да, ама НЕ.Нищо не се получава.Прилагам снимки на BIOS ситуацията и за някакви препоръки, с тази машина не мога да се справя.Моля ви за някакво съдействие, като благодаря предварително за съдействието. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Юли 19, 2016 Report Share Публикувано Юли 19, 2016 Здравейте Колеги,за първи път попадам в безизходица с инсталирането на windows 8.1.Моля ви за някакво съдействие от ваша страна.Ето историята:Моят компютър изгоря вчера вечерта, днес с всичките пари, които успях да събера си взех този лаптоп Acer Aspire E5-572G.Взех го.Включих го и започна да зарежда Linpus nash version 4.1.18.Зарежда, зарежда и стигна до надпис root@locathost/LСлед което нищо не се случва.Изгасих го и пъхнах windows 8.1 (работещ на 1000%).Последва натискане на F2, показа се биоса и му казах да започне зареждането от CD-то.Е да, ама НЕ.Нищо не се получава.Прилагам снимки на BIOS ситуацията и за някакви препоръки, с тази машина не мога да се справя.Моля ви за някакво съдействие, като благодаря предварително за съдействието.P_20160719_192224.jpgP_20160719_192233.jpgP_20160719_192245.jpgP_20160719_192421.jpgP_20160719_192446.jpgНа втората снимка има опция със F12 която е включена! Това е за бързо стартиране на Boot Menu-то!От там направи промяната, като преди това си поставил диска във оптичното устройство! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Юли 20, 2016 Author Report Share Публикувано Юли 20, 2016 Той диска си стоеше все вътре, но аз съм виновен, в момента в който избирах да бъде Legasy, менютата ставаха неактивни и защо съм "забил" толкова много и аз не знам. Просто е трябвало да си натисна F10 (да запазя и да изляза.) След което менятата ставаха активни и всичко се нареди.БлагодаряПоздрави Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост