Biankonero Публикувано Юли 4, 2016 Report Share Публикувано Юли 4, 2016 Здравейте имам лаптоп HP Envy dv7, до колкото знам характеристиките са му доста задоволителни и поради тази причина си мисля че не би трябвало да имам проблем да играя разни игрици още повече щом става въпрос за CS например но явно имам някакъв проблем и не мога да разбера на какво се дължат тези проблеми щом игра като CS не ми върви нормално и именно заради това реших да пиша тук.Дали има програма или нещо от сорта с която да замеря състоянието на лаптопа ми и ако да да ми покаже евентуално къде би бил проблема. Ако някой се интересува мога да постна и подробните детайли на лаптопа.Благодаря предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Юли 4, 2016 Report Share Публикувано Юли 4, 2016 Обяснете по-подробно. Какво имаш предвид под това:щом игра като CS не ми върви нормално Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Biankonero Публикувано Юли 4, 2016 Author Report Share Публикувано Юли 4, 2016 Обяснете по-подробно. Какво имаш предвид под това: Ами имам предвид че когато движа мишката например не се получава бързо както попринцип трябва да е ами самото движение и самата картита ми вървя някак си по бавно от нормалното не мога да го обясня но съм сигурен че има нещо не както трябва.след като на др място играя играта на 3пъти по слаб комп. и си правя удоволствието на макс а на моя лаптоп не издържам и минута да играя по тоя начин и лефтвам.. дори фифа 07 съм опитвал да играя и на нея ми насича и не мога и не мога да разбера защо се получава така и все повече се обеждавам че явно лаптопите колкото и силни да са не са създадени за игри. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Юли 4, 2016 Report Share Публикувано Юли 4, 2016 Изтеглете и стартирайте HWMonitor.Пуснете някоя игра. Играйте 10-15 минути и изключете играта.Разпънете прозореца на програмата на цял екран и направете снимка.Прикачете снимката към следващия ви коментар. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Biankonero Публикувано Юли 5, 2016 Author Report Share Публикувано Юли 5, 2016 Изтеглете и стартирайте HWMonitor.Пуснете някоя игра. Играйте 10-15 минути и изключете играта.Разпънете прозореца на програмата на цял екран и направете снимка.Прикачете снимката към следващия ви коментар. Благодаря ще опитам но ще ви пиша чак довечера, че сега съм на работа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ExaFlop Публикувано Юли 5, 2016 Report Share Публикувано Юли 5, 2016 Може и да не е хардуерен проблем, а от операционната система(например виртуалната памет - ако е на автоматичен режим на управление:http://www.online-tech-tips.com/computer-tips/simple-ways-to-increase-your-computers-performace-configuring-the-paging-file/За минималнен размер напиши 1000 за макс - 4000 (ако си с повече от 4GB RAM напиши 2000)Влез в раздела Visual Effects и сложи отметка на Best Performance. И потвърди с ОК.Рестартирай компютъра. Услугата superfetch също може да е виновник:Стартирай services.msc и намери superfetch. Щракни двукратно по реда и от падащото меню Startup type избери Потвърди с ОК и рестартирай компютъраДруга причина може да е проблем във файловата система. В cmd стартирана с админитраторски права постави следния текст:echo y|chkdsk c: /F /R & shutdown /r /t 000 /d p:1:1Това са стандартни виновници за забавяне на машина Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 6, 2016 Report Share Публикувано Юли 6, 2016 Superfetch да е виновник за забавяне на компютър е просто смешно. Няма такъв филм. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Biankonero Публикувано Юли 6, 2016 Author Report Share Публикувано Юли 6, 2016 Благодаря ще опитам но ще ви пиша чак довечера, че сега съм на работа. Заповядай въпросните данни и резултати от опита с програмката която ми даде.лаптопът ми е със следните характеристики.. дори сега като се замисля на DXDIAG незнам защо ми излизат два раздела на Display попринцип не трябва ли да бъде само един ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Юли 6, 2016 Report Share Публикувано Юли 6, 2016 Както си и мислех. Лаптопът прегрява. Трябва да се сменят термолепенките и термопастата. Да се изчисти от праха, който е събрал вентилатора и радиатора му. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Biankonero Публикувано Юли 6, 2016 Author Report Share Публикувано Юли 6, 2016 категорично това е проблема ? лепенки паста и почистване ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Юли 6, 2016 Report Share Публикувано Юли 6, 2016 Да. Даже се чудя не ти ли пари на ръцете, гледам процесора е достигнал 101 градуса..... А още по чудно е как не е забил или изключил.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Biankonero Публикувано Юли 6, 2016 Author Report Share Публикувано Юли 6, 2016 ами истината е че преди време започна се опитах да го отворя и почистя главно вентилатора ми беше идеята да изчистя и го бях разглобил на отделни части почистих го от праха и го зглобих след това се оказа че клавиатурата нещо не ми работи проверих дали не съм забравил да свържа някой кабел но всичко изглеждаше наред но все пак клавиатурата не тръгна и от известно време насам използвам външна клавиатура.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Юли 6, 2016 Report Share Публикувано Юли 6, 2016 Доста лошо, ако си разглабял охлаждането на лаптопа, сигурно при сглобяването не си го поставил както трябва и затова може да прегрява. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Biankonero Публикувано Юли 6, 2016 Author Report Share Публикувано Юли 6, 2016 ясно благодаря за съветите ще видя да го занеса да поправят въпросните неща. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Юли 7, 2016 Report Share Публикувано Юли 7, 2016 В Safe Mode можеш ли да влезеш? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост