Sten Публикувано Юли 1, 2016 Report Share Публикувано Юли 1, 2016 Файлът е mp4 и звукът изостава с 3 мин 52 сек. и съответно в края на видеото има толкова празно "пространство". Обикновено оправям проблема с Avidemux(въпреки името, се оказа, че работи и с други формати ). Проблемът е, че досега не съм попадал на толкова голямо разминаване на звука. А в полето на програмата изместването е дадено в милисекунди и максималната стойност е 99999(с минус отпред). Може ли да се заобиколи този проблем, а ако не може - да ми препоръчате друга програма за целта? Желателно е да не е много сложна, защото не разбирам много от видеообработка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 1, 2016 Report Share Публикувано Юли 1, 2016 Ако ти е само за синхронизацията не те вълнува крайния формат, можеш да опиташ да ре-пакетираш файла в MKV с MKVToolNix. Това е, което ми хрумва първосигнално. Стартираш, влачиш MP4 файла, маркираш аудио пътеката, вдясно ще видиш поле Delay, накрая кликаш Start muxing. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sten Публикувано Юли 1, 2016 Author Report Share Публикувано Юли 1, 2016 Получи се. Даже видеото вече е с "правилната" дължина. Форматът сам по себе си не беше важен.Хубаво е, че го има този форум. Сайтът от линка също ми направи положително впечатление. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 1, 2016 Report Share Публикувано Юли 1, 2016 On 7/1/2016 at 1:01 PM, Sten написа: Сайтът от линка също ми направи положително впечатление.FossHub? В смисъл? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост