Subbasss Публикувано Юни 28, 2016 Author Report Share Публикувано Юни 28, 2016 Купих го просто звука много ми хареса баса е много як та въпросът ми е следния значи на баса говорителя е двуканален на канал 25 вата така ако му свържа на единия канал друг буфер ще има ли проблеми ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Деф Публикувано Юни 28, 2016 Report Share Публикувано Юни 28, 2016 Купих го просто звука много ми хареса баса е много як та въпросът ми е следния значи на баса говорителя е двуканален на канал 25 вата така ако му свържа на единия канал друг буфер ще има ли проблеми ?Какво точно искате да направите и постигнете?Ако се свърже друг високоговорител към съществуващия паралелно то импеданса ще намалее на половина,при последователно импеданса ще се повиши двойно.В първия случай ще изкривява и ще изгори крайния усилвател,при вторият ще има около 50% по-ниска мощност. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Subbasss Публикувано Юни 29, 2016 Author Report Share Публикувано Юни 29, 2016 Какво точно искате да направите и постигнете?Ако се свърже друг високоговорител към съществуващия паралелно то импеданса ще намалее на половина,при последователно импеданса ще се повиши двойно.В първия случай ще изкривява и ще изгори крайния усилвател,при вторият ще има около 50% по-ниска мощност.басовия говорител е двуканален тоест има 4 входа за кабели от усилвателя искам да му останат само 2-та кабела а другия канал да го ползвам на друг буфер на Марката "LG" Това ми е идеята Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Деф Публикувано Юни 30, 2016 Report Share Публикувано Юни 30, 2016 басовия говорител е двуканален тоест има 4 входа за кабели от усилвателя искам да му останат само 2-та кабела а другия канал да го ползвам на друг буфер на Марката "LG" Това ми е идеята Разбирам,трябва импеданса на този LG високоговорител да е същия като на филипса и няма да има проблем,също е важно да се спази и поляритета. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Subbasss Публикувано Юни 30, 2016 Author Report Share Публикувано Юни 30, 2016 Търся дистанционното от снимките Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Деф Публикувано Юни 30, 2016 Report Share Публикувано Юни 30, 2016 Търся дистанционното от снимкитеask14.jpgКакъв модел е?В инструкцията не го открих като модел. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Subbasss Публикувано Юни 30, 2016 Author Report Share Публикувано Юни 30, 2016 Какъв модел е?В инструкцията не го открих като модел.Незнам и аз търсех търсех но не открих нищо Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Деф Публикувано Юни 30, 2016 Report Share Публикувано Юни 30, 2016 Незнам и аз търсех търсех но не открих нищоКато гледам тук http://japanparcel.com/ylot/h173208157освен пилота ще е нужна и останалата част от дистанционното. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Subbasss Публикувано Юли 1, 2016 Author Report Share Публикувано Юли 1, 2016 дистанционното и инфрачервения приемник са ми нужни буфера и колоните са при мен Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Subbasss Публикувано Юли 1, 2016 Author Report Share Публикувано Юли 1, 2016 неможе ли да се преработи стъпалото с патенциометри от там да се намалява и увеличава Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Деф Публикувано Юли 1, 2016 Report Share Публикувано Юли 1, 2016 неможе ли да се преработи стъпалото с патенциометри от там да се намалява и увеличаваМоже. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Subbasss Публикувано Юли 2, 2016 Author Report Share Публикувано Юли 2, 2016 Може.незнам точно при кой майстор да ида та да ми го оправи Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Деф Публикувано Юли 2, 2016 Report Share Публикувано Юли 2, 2016 незнам точно при кой майстор да ида та да ми го оправиВсеки който работи в сервиз би могъл да го направи,друг е въпроса дали ще му се занимава и дали ще ви устройва цената. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост